Σάββατο
20 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα AdWords Express της Google

01 Φεβρουαρίου 18 - RE+D magazine
Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα AdWords Express της Google

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Την υπηρεσία AdWords Express, η οποία υποστηρίξει τις μικρές επιχειρήσεις για να προσεγγίσουν διαδικτυακά τους πελάτες τους, ανακοίνωσε η Google ότι εγκαινιάζει και στην Ελλάδα.

 

Με το AdWords Express, οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να διαφημίζουν εύκολα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσω Google και να βλέπουν τα αποτελέσματα τόσο στο φυσικό κατάστημά τους, όπως τις κλήσεις ή τις επισκέψεις από πιθανούς πελάτες, όσο και τη δραστηριότητα στον ιστότοπό τους.

Η Google αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ότι όταν οι χρήστες θέλουν να βρουν κάτι, το αναζητούν στη Google. Σχεδόν τα δύο τρίτα (το 62%) των Ελλήνων καταναλωτών, προτού αγοράσουν οτιδήποτε, κάνουν πρώτα μια online έρευνα, ενώ ένας στους τέσσερις Έλληνες αναζητάει πληροφορίες για τις τοπικές επιχειρήσεις, τη στιγμή που πραγματοποιεί μια τοπική αγορά.Το Adwords Express βοηθάει τις μικρές επιχειρήσεις να προσεγγίσουν τους καταναλωτές, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Η επιχείρηση θα πληρώνει μόνο όταν η διαφήμισή της λειτουργεί, δηλαδή όταν ένας πελάτης επιλέξει να κάνει κλικ σε αυτή.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες της Google, όπως αναφέρει η εταιρεία, το AdWords Express εξαλείφει τις χρονοβόρες και πολυδάπανες διαδικασίες που απαιτεί η δημιουργία μιας διαδικτυακής διαφημιστικής καμπάνιας. Με τη νέα υπηρεσία, σύμφωνα με τη Google, χρειάζονται μόνο 15 λεπτά για τη δημιουργία μιας διαφήμισης.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas