Παρασκευή
25 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Δυναμικό παρόν της Ελλάδας στην MIPIM 2018

06 Μαρτίου 18 - RE+D magazine
Δυναμικό παρόν της Ελλάδας στην MIPIM 2018

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Σημαντική θα είναι και εφέτος η ελληνική παρουσία στην διεθνή έκθεση ακινήτων MIPIM 2018 που θα διεξαχθεί στις Κάννες από τις 13 έως και τις 15 Μαρτίου.

 

Η Enterprise Greece διοργανώνει το «Ελληνικό Περίπτερο» που συγκεντρώνει τα «βαριά χαρτιά» του εγχώριου real estate τόσο από το δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα. Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους μεγάλους Ελληνες developers και να μάθουν για όλα τα μεγάλα έργα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στην Ελλάδα καθώς και τις κρυμμένες ευκαιρίες των ελληνικών επενδύσεων.

Η έκθεση που γίνεται από 13 έως 16 Μαρτίου 2018, συγκεντρώνει τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου του real estate και όλων των σχετικών υποκλάδων. Το 2017, η έκθεση υποδέχθηκε 24.200 επισκέπτες, 3.100 εκθέτες από 100 χώρες, 360 ομιλητές, 5.000 επενδυτές και 3.800 διευθύνοντες συμβούλους και υψηλόβαθμα στελέχη. Στο εθνικό περίπτερο του Enterprise Greece, που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Riviera στο περίπτερο R7.A3, πρόκειται να συμμετάσχουν από το δημόσιο τομέα: η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) και η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Από τον ιδιωτικό τομέα θα συμμετάσχουν οι εξής εταιρείες: Crystal Waters (εταιρεία της Euroterra Capital), η Lamba Development, η ΠΑΝΓΑΙΑ. Θα διοργανωθούν από κοινού ενέργειες προβολής και προώθησης του εθνικού περιπτέρου, μια από τις οποίες είναι η διοργάνωση εκδήλωσης δικτύωσης την Τετάρτη 14 Μαρτίου και ώρα 17.00 στο χώρο του ελληνικού περιπτέρου. 

To RED συμμετέχει στην έκθεση ως media partner 


Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas