Παρασκευή
25 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Είσοδος της SearchNode στην Ελληνική αγορά

01 Νοεμβρίου 17 - RE+D magazine
Είσοδος της SearchNode στην Ελληνική αγορά

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Την είσοδό της στην ελληνική αγορά κάνει η παγκοσμίου φήμης τεχνολογική εταιρεία SearchNode.

 

Η εταιρεία, με έδρα την Λιθουανία, εξειδικεύεται στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης των online users όταν βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης ενός προϊόντος στο website που έχουν εισέλθει. H SearchNode χρησιμοποιεί την τεχνολογία NLP (Natural Language Processing) και την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) για να παρέχει ολοκληρωμένες search & filtering λύσεις σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, παρέχοντας έτσι τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες αναζήτησης στους χρήστες.

H SearchNode εισέρχεται στην Ελλάδα μέσα από τη συνεργασία της με την impruvo, μία διεθνή συμβουλευτική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία παρέχει e-Business Consulting services. Η impruvo εκπροσωπείται από τον Αλέξανδρο Ρήγα (CEO) και αποτελεί πλέον τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της SearchNode στην τοπική αγορά.

Ο Anthony Baksys, CEO & Co-founder της SearchNode δήλωσε: «Η πρώτη μας επαφή με την ελληνική αγορά μας έδωσε τη δυνατότητα να συναντήσουμε εξαιρετικά άτομα με καινοτόμες ιδέες και άριστη γνώση του χώρου του ηλεκτρονικού εμπορίου, τα οποία κατανοούν σε βάθος την σπουδαιότητα που διαδραματίζει για το τελικό αποτέλεσμα η εμπειρία που αποκτά ο χρήστης όταν εισέρχεται σε ένα διαδικτυακό κατάστημα. Από την έρευνά μας είδαμε ότι πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου αναζητούν μία ολοκληρωμένη λύση αναζήτησης, η οποία έως τώρα δεν υπήρχε στην Ελληνική αγορά. Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην ελληνική αγορά προκειμένου να ενισχύσουμε τις εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου και να τις βοηθήσουμε να αυξήσουν τα ποσοστά μετατροπής τους.»

Ο Αλέξανδρος Ρήγας, CEO της impruvo, Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της SearchNode στην Ελλάδα δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη νέα και πολλά υποσχόμενη συνεργασία με την  SearchNode, μία διεθνή τεχνολογική εταιρεία η οποία, μέσω της impruvo, θα προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες search & filtering στο χώρο του e-commerce. Η είσοδος της εταιρείας στην ελληνική αγορά θα δώσει  περισσότερες επιλογές στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και θα συμβάλλει στην βελτίωση της εμπειρία των χρηστών τους, αλλά και στην ενίσχυση των εσόδων τους.»

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas