Πέμπτη
21 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ελκυστικές οι ΑΕΕΑΠ με υψηλές μερισματικές αποδόσεις

01 Μαρτίου 18 - RE+D magazine
Ελκυστικές οι ΑΕΕΑΠ με υψηλές μερισματικές αποδόσεις

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

NAI Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Στο «στόχαστρο» του επενδυτικού ενδιαφέροντος μπαίνουν ολοένα και περισσότερο το τελευταίο καιρό ΑΕΕΑΠ οι οποίες «χαρίζουν» υψηλές μερισματικές αποδόσεις.

Όπως αναφέρουν κορυφαίοι αναλυτές της Wall Street πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η μετοχή της Dream Industrial REIT μιας ΑΕΕΑΠ που εστιάζει σε βιομηχανικά ακίνητα κυρίως στις αγορές του Καναδά και των ΗΠΑ.

Η μερισματική απόδοση της εισηγμένης είναι 7,5% και σαφώς όπως υπογραμμίζουν οι αναλυτές αποτελεί μια «ελκυστική» επιλογή για ένα χαρτοφυλάκιο. Η Dream Industrial REIT διαγράφει μια εντελώς διαφορετική πορεία, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, από τότε που αποκάλυψε τη νέα στρατηγική ανάπτυξής της στις αρχές του 2016.  

Από τότε μέχρι σήμερα έκλεισε αρκετά deals στις ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένης της απόκτησης μεγάλων εγκαταστάσεων διανομής στο Nashville του Τένεσσι συνολικής επιφάνειας 717.000 τετραγωνικών ποδιών τον Ιούλιο του 2017 και τεσσάρων πρόσθετων βιομηχανικών ακινήτων (τον Νοέμβριο του ίδιου έτους) με εκμισθώσιμη επιφάνεια 2 εκατ. τετραγωνικών ποδιών.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas