Δευτέρα
19 Μαρτίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Εντυπωσιακή αποκατάσταση σε διαμέρισμα του Μανχάταν

29 Δεκεμβρίου 17 - Ειρήνη Θεοφανίδου
Εντυπωσιακή αποκατάσταση σε διαμέρισμα του Μανχάταν

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Ο William Lescaze ήταν ένας από τους πρώτους αρχιτέκτονες που έφεραν τον μοντέρνο σχεδιασμό σε κατοικίες και διαμερίσματα των πιο σύγχρονων πόλεων όπως η Νέα Υόρκη.

 

Πρόσφατα, μάλιστα, ένα από τα «δημιουργήματά» του στην περιοχή Upper East Side βγήκε προς πώληση με αρχική τιμή τα $20 εκατ. Ενα ιστορικό σπίτι στον αριθμό 74 της East Street που χτίστηκε το 1934 πουλήθηκε το Νοέμβριο του 2015 έναντι $14,5 εκατ. σε ανώνυμο αγοραστή. Από τότε έχει υποστεί μια μεγάλη αποκατάσταση. Στέλεχος της Fox Residential Group λέει στον ιστότοπο mansionglobal ότι «το σπίτι μετατράπηκε σε ένα υπέροχο ενοικιαζόμενο κτίριο με τρείς ξεχωριστά διαμερίσματα που διαθέτουν όλες τις ανέσεις».

Το κτίριο έχει ένα διαμέρισμα με τρία υπνοδωμάτια και 2,5 μπάνια, ένα ακόμη λίγο μεγαλύτερο με τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια και ακόμη ένα μικρότερο με δυο υπνοδωμάτια και 2,5 μπάνια. Τα διαμερίσματα εκτείνονται σε έξι ορόφους και έχουν όλα ψηλά ταβάνια και άφθονους χώρους αποθήκευσης.

Επίσης, διαθέτουν σύγχρονη τεχνολογία με «έξυπνα» ηχοσυστήματα, κεντρικό κλιματισμό και φωτισμό που μπορούν να ελεγχθούν με το πάτημα ενός κουμπιού. Προτεραιότητα ήταν και ο εξωτερικός χώρος. Τα διαμερίσματα διαθέτουν μεγάλες βεράντες και αίθριο καθώς και μικρότερα μπαλκόνια.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas