Τρίτη
25 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Επεκτείνει η ΕΤΕ το δίκτυο ψηφιακών καταστημάτων

30 Ιανουαρίου 18 - RE+D magazine
Επεκτείνει η ΕΤΕ το δίκτυο ψηφιακών καταστημάτων

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική Πανγαία

AEEAΠ - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Αριστοτέλης Καρυτινός

Διευθύνων Σύμβουλος Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Το δίκτυο ψηφιακών της καταστημάτων επεκτείνει η Εθνική Τράπεζα. Στο πλαίσιο αυτό, η Εθνική Τράπεζα εγκαινίασε το νέο της i-bank store στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall στον Αγιο Δημήτριο.

 

Πρόκειται για το έκτο στη σειρά i-bankstore που δημιουργεί η Εθνική καθώς ήδη λειτουργούν δύο στην Αθήνα, δύο στη Θεσσαλονίκη και ένα στη Λάρισα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, το i-bankstore αποτελεί έναν καινοτόμο πολυχώρο ηλεκτρονικής τραπεζικής εξυπηρέτησης, εφοδιασμένο με εξοπλισμό και υποδομές τελευταίας τεχνολογίας, όπου παρουσιάζονται όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank (Internet Banking, Mobile Banking, Phone Banking, ATM, Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών-APS, ηλεκτρονικό πορτοφόλι i-bankPay).

Όπως αναφέρουν αρμόδια στελέχη στο σύγχρονο αυτό περιβάλλον, ο πελάτης της τράπεζας, με τη βοήθεια της εξειδικευμένης ομάδας του i-bank store, μπορεί να έχει εύκολη και γρήγορη εκτέλεση των καθημερινών τραπεζικών του συναλλαγών.

Ειδικότερα στο νέο i-bank store στο Athens Metro Mall, οι επισκέπτες μπορούν μεταξύ άλλων να ενημερωθούν για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank της Εθνικής Τράπεζας και να δοκιμάσουν τη χρήση τους στο ειδικά διαμορφωμένο demo point, να ανοίξουν λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα και να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες i-bank, ώστε να εξυπηρετούνται από οπουδήποτε βρίσκονται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και της εβδομάδας. Επίσης μπορούν να πλοηγηθούν στο διαδίκτυο από το φορητό υπολογιστή ή το κινητό τους, μέσω της δωρεάν ασύρματης πρόσβασης (free WiFi).

Αύξηση χρήσης ψηφιακών δικτύων

Συνεχή αύξηση εμφανίζουν σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία οι συναλλαγές με τα εναλλακτικά δίκτυα, μια αύξηση που γνώρισε ανάπτυξη πριν από περίπου 2,5 χρόνια με την επιβολή των capital controls.Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ενεργοί πελάτες του internet banking στην Ελλάδα σύμφωνα με συγκλίνουσες εκτιμήσεις ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. σε αριθμό, ενώ οι ενεργοί πελάτες του mobile banking έφθασαν το το ένα εκατ. σε αριθμό.Ο αριθμός και στις δύο αυτές κατηγορίες σύμφωνα με εκτιμήσεις τραπεζικών στελεχών αναμένεται να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και το 2018

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas