Τρίτη
18 Ιουνίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Επενδύσεις €100 εκατ. από τον όμιλο Dedeman

13 Ιουνίου 19 - RE+D magazine
Επενδύσεις €100 εκατ. από τον όμιλο Dedeman

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική Πανγαία

AEEAΠ - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Αριστοτέλης Καρυτινός

Διευθύνων Σύμβουλος Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Δύο νέες επενδύσεις, το ύψος των οποίων αναμένεται ότι θα ξεπεράσει τα €100 εκατ. πρόκειται να υλοποιήσει ο Ρουμανικός όμιλος εταιριών Dedeman.

Ο όμιλος ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με την Element Industrial για την ανάπτυξη ενός νέου μεγάλου κέντρου Logistics στα βορειοδυτικά όρια του Βουκουρεστίου, στην περιοχή της Chitila και Buftea.

Το νέο project θα έχει την ονομασία ELI PARK 1 και θα καταλαμβάνει έκταση περίπου 150.000 τ.μ., εκ των οποίων τα 50.000 τ.μ. θα είναι ενοικιάσιμα, κατασκευασμένα με τις διεθνείς προδιαγραφές Class A. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, τα 20.000 τ.μ. εξ’ αυτών θα παραδοθούν εντός του τρέχοντος έτους, ενώ ο πρώτος ενοικιαστής έχει δεσμεύσει 5.000 τ.μ. αποθηκών. Η επένδυση υπολογίζεται να υπερβεί τα 20 εκ. ευρώ.

Στοιχεία που γνωστοποιήθηκαν με αφορμή την επένδυση δείχνουν ότι γύρω από το Βουκουρέστι υπάρχουν περισσότερα από 3.000.000 τ.μ. αποθηκών και logistics.

Παράλληλα, ο όμιλος προχωρά στην αγορά του παλιού εργοστασίου Letea στην πόλη Bacau της Βόρειας Ρουμανίας. Οι πιστωτές του εργοστασίου, που στα χρόνια της ακμής του ήταν η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής χάρτου της Ανατολικής Ευρώπης, αποδέχθηκαν την προσφορά των 3,16 εκ. ευρώ από τον όμιλο Dedeman.

Στο σχεδιασμό του Ρουμανικού ομίλου, περιλαμβάνεται η μετατροπή του οικοπέδου των 342 στρεμμάτων και των κτηρίων που βρίσκονται σ' αυτό σε ένα Business Hub, που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, χώρους γραφείων, logistics. Η πρώτη φάση της επένδυσης εκτιμάται πως θα ξεπεράσει τα 20 εκ. Ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ρουμανικού Τύπου, η “ναυαρχίδα” του ομίλου Dedeman, η ομώνυμη αλυσίδα καταστημάτων DIY, έκλεισε το 2018 με πωλήσεις άνω του 1,4 δισ. ευρώ και με 49 καταστήματα.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas