Τετάρτη
18 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Έργο για λογαριασμό της Family Bank στην Κένυα πήρε η Profile

09 Φεβρουαρίου 18 - RE+D magazine
Έργο για λογαριασμό της Family Bank στην Κένυα πήρε η Profile

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Η Profile Software ανακοίνωσε την υλοποίηση του Acumennet, της ανεξάρτητης λύσης Treasury που προσφέρει η γαλλική εταιρεία Login SA, μέλος του Ομίλου Profile, στην τράπεζα Family Bank στην Κένυα.

 

Με δίκτυο 93 καταστημάτων και περισσότερους από 1.800.000 πελάτες, η Family Bank είναι η πέμπτη μεγαλύτερη τράπεζα στην Κένυα με συνεχώς αυξανόμενο ενεργητικό και καταθέσεις. Το τμήμα «Treasury» της τράπεζας δραστηριοποιείται στην τοπική διατραπεζική αγορά και την αγορά συναλλάγματος (Inter-bank money market και foreign exchange).

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η Family Bank επέλεξε και υλοποίησε το ολοκληρωμένο σύστημα Διαχείρισης Διαθεσίμων (Treasury Management), Acumennet, για να υποστηρίξει αποτελεσματικά τις διευρυνόμενες δραστηριότητες του αντίστοιχου τμήματος.

Η πλατφόρμα θα αποτελέσει τον βασικό πυρήνα επεξεργασίας όλων των treasury συναλλαγών, καθώς περιλαμβάνει όλα τα dealing συστήματα και εξασφαλίζει αξιόπιστη STP λειτουργία, διαθέτοντας διασυνδέσεις για λήψη δεδομένων από διάφορες πλατφόρμες συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο.

Το Acumennet καλύπτει όλα τα χρηματοοικονομικά προϊόντα, όπως χρηματαγορές, συνάλλαγμα, αξιόγραφα, repos και δάνεια-καταθέσεις. Η τήρηση θέσης παρακολουθείται αποτελεσματικά, τόσο από την πλευρά των διατραπεζικών συναλλαγών (FX, ομόλογα) όσο και από την πλευρά του πελάτη (ενημέρωση των εντολών που πραγματοποιούνται από πελάτες, μέσω των καταστημάτων όλης της χώρας, σε πραγματικό χρόνο, καθώς και των μετέπειτα εκτελέσεων).

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas