Παρασκευή
20 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Εξοδος από την επιτροπεία τον Αύγουστο του 2018

20 Σεπτεμβρίου 17 | Δημήτρης Παπαδημούλης
Δημήτρης Παπαδημούλης

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Τα τελευταία στοιχεία της Eurostat δείχνουν πως η ελληνική οικονομία επανέρχεται σταδιακά, μετά από πολλά χρόνια ύφεσης και στασιμότητας, σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

 

Τα θετικά αυτά νέα είναι αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας που έχουμε αναλάβει και του τελικού στόχου για την οριστική έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την επιτροπεία, τον Αύγουστο του 2018.

Κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να καταπολεμήσουμε τις χρόνιες παθογένειες, τη διαφθορά και ένα σύνθετο σύστημα συμφερόντων, εισάγοντας μεταρρυθμίσεις σε υγεία, παιδεία και δημόσια διοίκηση, που στόχο έχουν να καταστήσουν την Ελλάδα ένα φυσιολογικό κράτος που σέβεται τον πολίτη και ενισχύει την υγιή επιχειρηματικότητα.

Η βασική μας προτεραιότητα ήταν και είναι η στήριξη των παραγωγικών δυνάμεων και του κόσμου της εργασίας, εκείνων που μας στήριξαν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Σχετικά με την γ' αξιολόγηση η γρήγορη ολοκλήρωσή της μέσα στο 2017, θα ενδυναμώσει το αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών και του έργου που παράγεται με στόχο την προώθηση και δημιουργία ενός βιώσιμου παραγωγικού μοντέλου.

Πλέον αναγνωρίζεται από πολλούς Ρυρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους, η μεγάλη προσπάθεια της χώρας μας. Το μεγάλο στοίχημα που αντιμετωπίζουν Ελλάδα και Ευρώπη, δεν είναι άλλο από τον τερματισμό των πολιτικών που μας οδήγησαν σε αυτό το τέλμα, που γέννησαν την κρίση, το φάντασμα του ναζισμού και της μισαλλοδοξίας, τις κοινωνικές και περιφερειακές ανισότητες.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas