Τετάρτη
15 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

H DECA επενδύει 6 εκατ. ευρώ στην Axel Accessories

08 Μαρτίου 18 - RE+D magazine
H DECA επενδύει 6 εκατ. ευρώ στην Axel Accessories

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Μειοψηφικό ποσοστό στην εταιρεία Axel Accessories A.E. εξαγόρασε έναντι 6 εκατ. ευρώ η DECA Investments ΑΕΔΟΕΕ, αποκλειστικός διαχειριστής του Diorama Investments Sicar.

Η Axel, η οποία ιδρύθηκε το 1999 από την Ιφιγένεια Κουτσουβέλη και τον Κώστα Λαγουμάκη, ασχολείται με τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία γυναικείων ρούχων, τσαντών, υποδημάτων και αξεσουάρ. Με έδρα την Θεσσαλονίκη και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, η Axel απασχολεί 114 εργαζομένους, διεισδύοντας με τις συλλογές της σε 45 χώρες σε όλο τον κόσμο και με αυξανόμενη παρουσία στην Ελληνική λιανική αγορά. Το 2016 είχε πωλήσεις 15 εκατ. ευρώ εκ των οποίων το 50% ήταν εξαγωγές.

Η επένδυση στην Axel είναι η πέμπτη επένδυση του Diorama. Τον Νοέμβριο 2015 το Diorama ανακοίνωσε την πρώτη του επένδυση στην εταιρεία Atlas Tapes Α.Ε., μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία αυτοκόλλητων ταινιών, προϊόντων και άλλων υλικών συσκευασίας. Τον Μάρτιο του 2016 το Diorama πραγματοποίησε τη δεύτερη επένδυση στην Damavand Α.Ε., μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην μεταποίηση αγροτικών προϊόντων με βάση την τομάτα, ενώ το Δεκέμβριο του ίδιου έτους ολοκληρώθηκε η επένδυση στην InternetQ, μια δυναμική Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας. Τον περασμένο Αύγουστο ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας Adam Pack, της μοναδικής Ελληνικής εταιρείας που προμηθεύει χάρτινες συσκευασίες και πώματα για παραγωγούς γάλακτος στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas