15 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Λόρδοι και βουλευτές μετακομίζουν απ' το Ουέστμινστερ

08 Φεβρουαρίου 18 - RE+D magazine
Λόρδοι και βουλευτές μετακομίζουν απ' το Ουέστμινστερ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Στο Λονδίνο, το Ανάκτορο του Ουέστμινστερ στο οποίο στεγάζονται τα δύο σώματα του Βρετανικού Κοινοβουλίου είναι σε κακή κατάσταση και χρειάζεται πλήρη ανακαίνιση.

 

Έπειτα από χρόνια καθυστερήσεων, οι βουλευτές ενέκριναν την περασμένη εβδομάδα και οι Λόρδοι το βράδυ της Τρίτης την προσωρινή μετακόμιση από τα ιστορικά τους γραφεία κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Σίγουρα το σεβαστό ανάκτορο εντυπωσιάζει με τη νεογοτθικού ρυθμού πρόσοψή του, αλλά πίσω από αυτήν και εντός του κτιρίου η κατάσταση είναι άσχημη: οι τοίχοι πέφτουν, η στέγη έχει υποστεί μεγάλη διάβρωση, το σύστημα της θέρμανσης είναι μεταπολεμικό και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις χρονολογούνται από το 1840.

Τα παράπονα για την κατάσταση του ανακτόρου είναι πάμπολλα: εισβολές ποντικών, προβλήματα στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, κίνδυνοι πυρκαγιάς. Ωστόσο χρειάστηκε να περάσουν χρόνια για να καταλήξουν οι κοινοβουλευτικοί σε συμφωνία για την οργάνωση αυτών των τιτάνιων εργασιών.

Η Βουλή των Λόρδων έδωσε την έγκριση της χωρίς η πρόταση να τεθεί προς ψήφιση για "πλήρη μετεγκατάσταση και όσο το δυνατόν συντομότερα" στηρίζοντας έτσι παρόμοια απόφαση των μελών της Βουλής των Κοινοτήτων την περασμένη εβδομάδα.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas