Τετάρτη
20 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μέρισμα €0,36 ανά μετοχή δίνει η Jumbo

09 Νοεμβρίου 17 - RE+D magazine
Μέρισμα €0,36 ανά μετοχή δίνει η Jumbo

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

NAI Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Το πρώτο τρίμηνο της νέας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2017- Σεπτέμβριος 2017) του ομίλου Jumbo παρουσίασε αύξηση τζίρου της τάης του 12% περίπου.

 

Σύμφωνα με τα στελέχη της εισηγμένης που μίλησαν κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων η κατάσταση στην Ελλάδα, όσον αφορά το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών, δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης ενώ θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το πιο σημαντικό τρίμηνο είναι το δεύτερο, όπου περιλαμβάνει και την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του Ομίλου, οι πωλήσεις για την τρέχουσα οικονομική χρήση εκτιμάται ότι θα αυξηθούν μεταξύ 6%-9%, ενώ τα κέρδη εκτιμάται ότι θα κυμανθούν στα ίδια επίπεδα με αυτά της χρήσης 2016/2017.

Αναφορικά με την εξέλιξη δικτύου ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησε η λειτουργία ενός ακόμα ιδιόκτητου υπερ-καταστήματος στη πόλη Suceva ενώ στη Ρουμανία έχει προγραμματιστεί η λειτουργία δύο ακόμα καταστημάτων μέχρι το τέλος της χρήσης.

Όσον αφορά την Ελλάδα αναμένεται η λειτουργία ενός καταστήματος στην Κατερίνη μέχρι το τέλος της χρήσης. Σημειώνεται ότι η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τη διανομή συνολικού μερίσματος που αντιστοιχεί σε ποσό μεγαλύτερο του 1/3 των κερδών του Ομίλου. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος συνολικού ποσού €48.981.513,24 που αντιστοιχεί σε €0,36 (μικτό) ανά μετοχή (επί συνόλου 136.059.759 μετοχών).

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas