Τετάρτη
18 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ολοκληρωμένες λύσεις Θερμομόνωσης και Στεγάνωσης

31 Ιανουαρίου 18 - RE+D magazine
Ολοκληρωμένες λύσεις Θερμομόνωσης και Στεγάνωσης

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Τα γνωστά προβλήματα των Ελληνικών κτιρίων, όπως η έλλειψη επαρκούς στεγάνωσης και θερμομόνωσης προσπαθεί να λύσει η εταιρεία.

 

 Είναι πλέον εφικτό να αντιμετωπιστούν καίρια, από έναν μόνο αξιόπιστο παραγωγό, με πιστοποιημένο, ολοκληρωμένο και προσιτό τρόπο τις παθογένειες του κτιρίου σας που αφορούν στη θερμομόνωση των όψεων και τη στεγάνωση της ταράτσας.

Εξωτερική θερμομόνωση για τοίχους και πυλωτές Knauf Thermoprosopsis

Με το Knauf Thermoprosopsis επικολλώνται θερμομονωτικές πλάκες ειδικών προδιαγραφών, εξωτερικά στις όψεις των κτιρίων, επικαλύπτονται με υψηλής ποιότητας επιχρίσματα ενισχυμένα με κατάλληλο υαλόπλεγμα και τελικά έγχρωμα επιχρίσματα. Είναι η ιδανική λύση για νεόδμητα κτίρια κατοικιών αλλά και για υφιστάμενα κτίρια, που εκτός ενεργειακής αναβάθμισης, χρήζουν και εξωτερικής ανακαίνισης λόγω ξεφλουδισμένων χρωμάτων και ρηγματωμένων σοβάδων.

Εσωτερική θερμομόνωση για τοίχους με πανέλα Knauf InTherm

Το πανέλο Knauf InTherm αποτελείται από άνθυγρη γυψοσανίδα και θερμομονωτική πλάκα γραφιτούχου διογκωμένου πολυστυρενίου. Η εσωτερική θερμομόνωση Knauf είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για παλαιές κατοικίες όπου γρήγορα, καθαρά και με χαμηλό κόστος μπορεί να βελτιωθεί καθοριστικά η θερμομονωτική αξία του κτιρίου. Σε αρκετές περιπτώσεις η εσωτερική θερμομόνωση δίνει μοναδική λύση σε αμόνωτα κτίρια γραφείων και εξοχικά ενώ υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής της σε μεμονωμένους χώρους των κατοικιών (π.χ. παιδικό δωμάτιο, καθιστικό).

Στεγανωτικό ταράτσας Knauf Terrasendicht

To Knauf Terrassendicht είναι 100% ακρυλικό, ελαστομερές, υδατοδιάλυτο, αδιάβροχο, μονωτικό χρώμα ιδανικό για τη στεγανοποίηση ταρατσών. Χάρη στην υψηλή του ποιότητα παρουσιάζει εξαιρετική πρόσφυση στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες και εξαιρετική ελαστικότητα. Είναι ιδανικό για την προστασία και υδρομόνωση ολόκληρων ταρατσών και αρμών. Εμφανίζει εξαιρετική αντοχή στις μεταβολές των καιρικών συνθηκών, στην υγρασία και στον πάγο.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas