Τετάρτη
18 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στην αγορά της Κύπρου επεκτείνεται η ΚΑΥΚΑΣ

30 Ιανουαρίου 18 - RE+D magazine
Στην αγορά της Κύπρου επεκτείνεται η ΚΑΥΚΑΣ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας ΚΑΥΚΑΣ στην Κύπρο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του εντός του α' τριμήνου του 2018, στο πλαίσιο της περαιτέρω ενδυνάμωσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας.

 

Στόχος της επέκτασης της ΚΑΥΚΑΣ στην Κύπρο είναι η κάλυψη των αυξημένων αναγκών της κυπριακής αγοράς στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού, των ενεργειακών λύσεων και της βιομηχανίας, με την προσφορά ενός μεγάλου εύρους προϊόντων και λύσεων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η επέκταση της ΚΑΥΚΑΣ στην Κύπρο είναι αποτέλεσμα της καλής γνώσης της συγκεκριμένης αγοράς, η οποία απορρέει από τις υφιστάμενες συνεργασίες και την υλοποίηση έργων στη χώρα, καθώς και από τη θετική ανταπόκριση από τα μέλη του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Κύπρου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα εξαίρετης συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Κύπρου, είναι το πιστοποιημένο σεμινάριο που πραγματοποίησε στην Κύπρο το Kafkas Institute of Training σχετικά με το σύστημα KNX που αφορά στα «έξυπνα» κτίρια. Ταυτόχρονα, η ανοδική πορεία της κατασκευαστικής δραστηριότητας, τα πολυάριθμα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης ή σχεδιασμού, το αυξανόμενο επενδυτικό ενδιαφέρον για τη χώρα, καθώς και οι βελτιωμένες οικονομικές συνθήκες στην περιοχή δίνουν μια μεγάλη ευκαιρία ανάπτυξης για την ΚΑΥΚΑΣ.

Με αφορμή την επέκταση της εταιρείας στην Κύπρο, η κα Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, δήλωσε: «Τιμώντας τη θετική ανταπόκριση και στήριξη των συνεργατών και πελατών μας (ηλεκτρολόγων, κατασκευαστών, εργοληπτών, τελικών πελατών κτλ.) και πιστοί στην αποστολή μας να προσφέρουμε σύγχρονα προϊόντα για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή τους, ξεκινάμε τις δραστηριότητες μας στην Κύπρο με ισχυρό αίσθημα ευθύνης και τη δέσμευση με την παρουσία μας να καλύψουμε τις ανάγκες τους, να εμπλουτίσουμε με νέες λύσεις την αγορά και να αναβαθμίσουμε τον κλάδο συνολικά».

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas