Τετάρτη
15 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τα νέα σχέδια για την "Καλών Τεχνών" του Λονδίνου

10 Νοεμβρίου 17 - Ειρήνη Θεοφανίδου

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Τα σχέδιά της για τη δημιουργία μιας νέας πανεπιστημιούπολης της σχολής Καλών Τεχνών (Royal College of Art) στην περιοχή Battersea του Λονδίνου κατέθεσε πρόσφατα η Herzog & de Meuron στις αρμόδιες αρχές.

 

Η Ελβετική εταιρεία κέρδισε το διαγωνισμό κατασκευής της πανεπιστημιούπολης ύψους £108 εκατ. στα τέλη του 2016 και εφέτος υπέβαλε την σχετική αίτηση στο Συμβούλιο του Wandsworth. Σύμφωνα με τα σχέδια που είδαν το φως της δημοσιότητας το project θα έχει μεγάλους χώρους με γυάλινα παράθυρα που θα προσφέρουν απαράμιλλη θέα καθώς και ειδικά σκίαστρα για τον ήλιο.

Συνολικά το campus θα είναι 15.000 τετραγωνικά μέτρα και θα παρέχει εγκαταστάσεις για μαθήματα που περιλαμβάνουν σχέδιο, μηχανική και τεχνολογία. Σημειώνεται ότι το έργο κατέστη εφικτό μετά από μια μεγάλη χρηματοδότηση που εξασφάλισε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο αντιπρόεδρος του Royal College of Art, Paul Thompson δήλωσε ότι «το έργο θα βοηθήσει με το όραμά του στην καλλιέργεια της επόμενης γενιάς δημιουργικών επιχειρηματιών».

Ο ίδιος επεσήμανε επίσης ότι «είμαστε ενθουσιασμένοι με τον τρόπο με τον οποίο η Herzog & de Meuron ανταποκρίθηκε σε εμάς για να δημιουργήσουμε το νέο μας κέντρο στο Battersea διασφαλίζοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα εξακολουθεί να ηγείται στον χώρο της τέχνης και του σχεδίου».

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas