Τρίτη
11 Αυγούστου 2020
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Βραβεία ΕΒΕΑ 2013

26 Ιουνίου 13 - RE+D Magazine
Βραβεία ΕΒΕΑ 2013

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, για 16η χρονιά, η εκδήλωση απονομής βραβείων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Αθήνα, 25 Ιουνίου 2013

H SOLUM Property Solutions Χορηγός στα Βραβεία ΕΒΕΑ 2013

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, για 16η χρονιά, η εκδήλωση απονομής βραβείων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, που κατά το περασμένο έτος επέδειξαν αξιόλογη επιχειρηματική δραστηριότητα, παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και πλήθους επιχειρηματιών.

Ομιλία προς τους παρισταμένους επιχειρηματίες απηύθυνε ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ενώ η απονομή των βραβείων έγινε από τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Η SOLUM Property Solutions, μια εταιρεία που πιστεύει στις υγιείς βάσεις της ελληνικής οικονομικής δραστηριότητας όπως αυτές διαμορφώνονται από εταιρίες που είναι πρωτοποριακές και αποτελεσματικές στα προϊόντα που δημιουργούν και στις υπηρεσίες που παρέχουν, και αντιλαμβανόμενη καθημερινά την προσπάθεια των οργανισμών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα μέσα από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες ακινήτων που παρέχει σε αυτές, θεώρησε χρέος της να συμβάλλει αποφασιστικά στην επιβράβευσή τους, ως χορηγός στην εκδήλωση αυτή.

Η SOLUM Property Solutions (www.solum.gr) είναι μια εταιρεία συμβούλων με αντικείμενο την παροχή πρωτοποριακών λύσεων σε θέματα Ακίνητης Περιουσίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών της και δημιουργώντας υψηλή προστιθέμενη αξία στις δραστηριότητές τους.

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas