Πέμπτη
26 Απριλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Εγγραφές για την έναρξη Distance Learning προγραμμάτων Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2011

20 Σεπτεμβρίου 11 - RE+D Magazine
Εγγραφές για την έναρξη Distance Learning προγραμμάτων Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2011

Η επόμενη έναρξη των προγραμμάτων Distance Learning του Heriot Watt University Εδιμβούργου είναι τον Οκτώβριο 2011.

Η επόμενη έναρξη των προγραμμάτων Distance Learning του Heriot Watt University Εδιμβούργου είναι τον Οκτώβριο 2011. Οι εγγραφές συνεχίζονται για τα παρακάτω προγράμματα:

Edinburgh Business School:

- MBA
- MBA with a Specialism
- MSc in Human Resource Management
- MSc in Marketing
- MSc in Financial Management
- MSc in Strategic Planning

School of the Built Environment:

- MSc in Real Estate Investment & Finance (RICS Accredited)
- MSc in Real Estate Management and Development (RICS Accredited)
- MSc in Construction Project Management (RICS Accredited)
- MSc in Civil Engineering & Construction Management
- MSc in Quantity Surveying (RICS Accredited)
- MSc in Facilities Management (RICS Accredited)

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Heriot-Watt του Εδιμβούργου με το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), τα MSc προγράμματα του School of the Built Environment (SBE), που υποστηρίζονται από το CEMS (www.cems.gr, 210 9248356) στην Ελλάδα, είναι πλήρως αναγνωρισμένα από το RICS, τον επαγγελματικό οργανισμό εκτιμητών και πραγματογνωμόνων της Μεγάλης Βρετανίας. Για να μπορεί να έχει κάποιος πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα και αναγνωρισημότητα στην αγορά εργασίας πάνω στην εκτιμητική δεν χρειάζεται μόνο η σχετική εμπειρία πάνω στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει και τις αντίστοιχες αναγνωρισμένες από το RICS σπουδές και να γίνει Πιστοποιημένο μέλος (Chartered) μέσω του RICS. Τα προγράμματα του SBE ανταποκρίνονται στις αρχές ποιότητας του RICS και τα μεταπτυχιακά που παρέχονται δίνουν την δυνατότητα εγγραφής και πιστοποίησης από τον οργανισμό στους φοιτητές που σπουδάζουν με την υποστήριξη του CEMS και που ολοκληρώνουν επιτυχώς ένα από τα προγράμματα, με όλα τα σχετικά οφέλη που προσφέρει αυτή η πιστοποίηση. Τις αρχές ποιότητας που εμπεριέχονται στα προγράμματα που είναι αναγνωρισμένα από το RICS μπορείτε να τις βρείτε στη διεύθυνση: http://www.ricscourses.org/pages/Accreditation.aspx

Τα οφέλη από την εγγραφή και πιστοποίηση του RICS μπορείτε να τα βρείτε στη διεύθυνση: http://www.rics.org/site/download_feed.aspx?fileID=1054&fileExtension=PD

Πέρα από τα μοναδικά αυτά προγράμματα το ίδιο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου (HWU) προσφέρει στην Ελλάδα με την υποστήριξη του CeMS (www.cems.gr, 2109248356) το μοναδικό για το είδος του MBA του Edinburgh Business School, που δίνει εξαιρετική ευελιξία (χρονική, λειτουργική και οικονομική) στους φοιτητές του και έχει γίνει το δημοφιλέστερο και πιο αγαπητό MBA σε παγκόσμιο επίπεδο (Financial Times 2011: http://rankings.ft.com/businessschoolrankings/online-mba-2011 και ΤΑ ΝΕΑ, 26/9/2009). Γι' αυτό και αρκετοί το θεωρούν ως το «διαμάντι» των MBA παγκοσμίως. Το ΜΒΑ (όπως και τα άλλα MSc) δίνει τη δυνατότητα εγγραφής στο περιζήτητο Doctorate of Business Administration.

Για τις επόμενες ενάρξεις των προγραμμάτων θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη στις 20/9 και στην Αθήνα στις 29/9. Για κράτηση θέσεων λόγω περιορισμένου αριθμού απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210 - 92 48 356, 210 - 92 00 171, 2310 - 266542 και στα www.cems.gr, info@cems.gr.

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas