Σάββατο
25 Σεπτεμβρίου 2021
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Είσοδος της Pepper στην ελληνική αγορά μέσω εξαγοράς της NAI Hellas

07 Ιουνίου 18 - RE+D Magazine

H Pepper UK ολοκλήρωσε την εξαγορά της NAI Hellas/ Avent Α.Ε, μίας εταιρείας ηγέτιδας στον τομέα των συμβούλων ακινήτων στην Ελλάδα, που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκτιμήσεις και υπηρεσίες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και ακινήτων. 

Με την εξαγορά αυτή η Pepper συνεχίζει την επέκταση της στην Ευρώπη. Η NAI Hellas/ AVENT A.Ε. πρόκειται να μετονομαστεί σε Pepper Hellas και να γίνει μέρος των υπαρχόντων υπηρεσιών της εταιρίαςσε Αγγλία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία και Κύπρο. 

Ο Richard Klemmer, CEO της Pepper European Servicing, ο οποίος έχει την ευθύνη της εποπτείας των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της Pepper στην Ευρώπη, ανέφερε: «Η εξαγορά της NAI Hellas συνεχίζει την επέκταση δραστηριοτήτων της Pepper επιχειρώντας να παράσχει πλήρεις υπηρεσίες διαχείρισης περιουσίας στους πελάτες που κατέχουν δάνεια στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η εξαγορά σημαίνει πως η Pepper παρέχει την μοναδική λύση εξυπηρέτησης, με εξαιρετικές δυνατότητες ακινήτων, στην Ελληνική αγορά.» Ο Fraser Gemmell, Πρόεδρος της Pepper European Servicing, συμπλήρωσε: «Αυτή είναι μία σημαντική και εξαιρετικής στρατηγικής σημασίας κίνηση για την Pepper. 

H NAI Hellas είναι μία πολυβραβευμένη επιχείρηση με εξαιρετική φήμη στην αγορά. 

Ο Θωμάς Ζιώγας και η ομάδα του είναι αρκετά δικτυωμένοι μέσα στην ελληνική αγορά ακινήτων και είμαστε αφοσοιωμένοι στο να συνεργαστούμε μαζί τους για να πάμε την επιχείρηση ένα βήμα μπροστά.»

Ο Θωμάς Ζιώγας, CEO της Pepper Hellas, ολοκλήρωσε λέγοντας: «Είμαστε υπερήφανοι για την ένταξη μας στην οικογένεια της Pepper και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί τους για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στην ελληνική οικονομία. Με την σημαντική εμπειρία τους και εξειδίκευση τους πιστεύουμε πως αυτή η συναλλαγή θα δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό παίκτη που θα βοηθήσει στην επίλυση των μεγαλύτερων υποθέσεων NPLs που υπάρχουν στο ελληνικό σύστημα.» 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas