22 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Επαγγελματίες Εκτιμητές Ακινήτων με Ανεκτίμητη Αξία

03 Δεκεμβρίου 10 - RE+D Magazine
Επαγγελματίες Εκτιμητές Ακινήτων με Ανεκτίμητη Αξία

εκτιμητική προσφέρει μια καριέρα με πολλά πλεονεκτήματα συνδυάζοντας υψηλές αμοιβές και ευελιξία στην δυνατότητα καριέρας είτε ως ελεύθερος επαγγελματίας είτε στα πλαίσια μια μεγάλης εταιρίας ή οργανισμού καθώς και την ευκαιρία να είναι κάποιος μέρος ενός ραγδαία αναπτυσσομένου επαγγέλματος ακόμη και ευκαιρίες ταξιδιών...

Επαγγελματίες Εκτιμητές Ακινήτων με Ανεκτίμητη Αξία

Η εκτιμητική προσφέρει μια καριέρα με πολλά πλεονεκτήματα συνδυάζοντας υψηλές αμοιβές και ευελιξία στην δυνατότητα καριέρας είτε ως ελεύθερος επαγγελματίας είτε στα πλαίσια μια μεγάλης εταιρίας ή οργανισμού καθώς και την ευκαιρία να είναι κάποιος μέρος ενός ραγδαία αναπτυσσομένου επαγγέλματος ακόμη και ευκαιρίες ταξιδιών. Οι εκτιμητές προσφέρουν συμβουλές για μια μεγάλη σειρά θεμάτων σε σχέση με την γη, την ιδιοκτησία, τις κατασκευές και το περιβάλλον. Έχουν την ευκαιρία να διακρίνουν τις ευκαιρίες για δικό τους όφελος, αλλά και να συμβουλεύουν τους πελάτες τους σχετικά με όλα τα φυσικά περιουσιακά στοιχεία στον κόσμο που ζούμε. Αυτό περικλείει τα πάντα από ουρανοξύστες μέχρι αγροτικές εκτάσεις σε απομονωμένες περιοχές.
Για να μπορεί να έχει κάποιος πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα και αναγνωρισιμότητα στην αγορά εργασίας θα πρέπει να γίνει Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Εκτιμητής (Chartered Surveyor). Εργοδότες και πελάτες παντού στον κόσμο αναγνωρίζουν την εγκυρότητα των Πιστοποιημένων Εκτιμητών και την ποιότητα που προσδίδει στο εκτιμητικό επάγγελμα.
Το επάγγελμα του Πιστοποιημένου Εκτιμητή περιλαμβάνει όλα τα στάδια σε σχέση με την ακίνητη περιουσία, όπως αξιολόγηση αναπτυξιακών σχεδίων, εκτίμηση αξίας υπαρχόντων ακινήτων και συμβουλές πάνω σε διαχείριση και επένδυση χαρτοφυλακίων ακίνητης περιουσίας. Οι πιστοποιημένοι εκτιμητές προσφέρουν έναν συνδυασμό στρατηγικών συμβουλών και αναλυτικών συμβουλευτικών λύσεων σε θέματα ακίνητης περιουσίας.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι εξαίρετη καριέρα με βάση τα πτυχία αυτά έχουν κάνει μηχανικοί και μη σε μεγάλες ελληνικές και ξένες τράπεζες όπως και στις γνωστές κτηματομεσιτικές εταιρίες (ελληνικές και πολυεθνικές στην Ελλάδα) αλλά και στις εταιρίες κατασκευών και αναπτυξιακές όπως και σαν ιδιώτες εκτιμητές.
Στα πλαίσια αυτής της ανάγκης το CeMS (Centre of European Management Studies - www.cems.gr) προσφέρει στην Ελλάδα απ' ευθείας από το κορυφαίο στον τομέα αυτό Βρετανικό Πανεπιστήμιο Heriot Watt Εδιμβούργου τα προγράμματα MSc in Real Estate Investment and Finance και ΜSc in Real Estate Management and Development, μαζί με μια σειρά άλλων σχετικών Μεταπτυχιακών προγραμμάτων.
Πέρα από τα μοναδικά αυτά προγράμματα το ίδιο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου (HWU) προσφέρει στην Ελλάδα μέσω του CeMS το επίσης μοναδικό για το είδος τους MBA του Edinburgh Business School, που δίνει εξαιρετική ευελιξία (χρονική, λειτουργική και οικονομική) στους φοιτητές του και έχει γίνει το δημοφιλέστερο και πιο αγαπητό MBA σε παγκόσμιο επίπεδο (Financial Times 2010: http://rankings.ft.com/businessschoolrankings/online-mba και ΤΑ ΝΕΑ, 26/9/2009) γι' αυτό και αρκετοί το θεωρούν ως το «διαμάντι» των MBA παγκοσμίως. Το ΜΒΑ (όπως και τα άλλα MSc) δίνει επίσης τη δυνατότητα εγγραφής στο περιζήτητο Doctorate of Business Administration.
Το Bachelor in Business Administration του HWU είναι επίσης μοναδικό ως κατάλληλο εφόδιο για απόκτηση των βάσεων για περεταίρω αναβάθμιση στα πιο πάνω Master. Πέρα από τα χαρακτηριστικά ποιότητας και διευκολύνσεων ευελιξίας των άλλων προγραμμάτων του ιδίου Πανεπιστημίου, είναι το μόνο στην Ελλάδα που προσφέρεται κατευθείαν απ' το κορυφαίο Βρετανικό αυτό Πανεπιστήμιο και μάλιστα με μία σειρά ειδικεύσεων που παρέχουν τις καλύτερες δυνατότητες απασχολησιμότητας


Πληροφορίες για τα προγράμματα αυτά στο CeMS, τηλ. 210 9248356 και www.cems.gr, info@cems.gr. Για προσωπικές ερωτήσεις και εξυπηρέτηση προσκαλείστε στην συμπαρουσίαση προγραμμάτων την Τετάρτη 8/12, ώρα 19:00 (Δημητρακοπούλου 49A, Στάση Μετρό Συγγρού - Φιξ).

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas