Πέμπτη
26 Απριλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Eurofast: Άνοιγμα γραφείου στο Κίεβο

16 Ιανουαρίου 13 - RE+D Magazine


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι η Eurofast Global έχει δημιουργήσει το νέο γραφείο της στο Κίεβο, Ουκρανίας.

Η Katerina Grabovyk είναι η Tax & Legal Associate στο Κίεβο.

Το γραφείο δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους διεθνείς πελάτες και τους συνεργάτες μας μια καλύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε τοπικό επίπεδο. Η Κατερίνα πέραν της τεχνικής υποστήριξης , συντονίζει και ενεργεί ως σύνδεσμος μεταξύ Κύπρου και Ουκρανίας, κάτι που πάντα βρίσκουν οι πελάτες της Eurofast ιδιαίτερα χρήσιμο και αποδοτικό.

Το γραφείο μας στο Κίεβο προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένων λογιστικών υπηρεσιών, υπηρεσίες μισθοδοσίας, εγγραφές εταιρειών, φορολογικών υπηρεσιών και ανάλυση της τοπικής φορολογικής νομοθεσίας.
Το γραφείο μας είναι σε θέση επίσης να βοηθήσει επενδυτές να επιλέξουν την πιο αποτελεσματική στρατηγική για να εισέλθουν στην αγορά της Ουκρανίας, καθώς και να βοηθήσουν τους επενδυτές να βελτιστοποιήσουν τις δραστηριότητές τους και να συμμορφώνονται με τις τοπικές νομοθεσίες της χώρας.
Η ομάδα μας στην Ουκρανία αποτελείται από έμπειρους ντόπιους επαγγελματίες με γνώση της ουκρανικής αλλά και της διεθνής αγοράς. Έχουν εκπαιδευτεί στην Κύπρο με τις προδιαγραφές της Eurofast ακολουθώντας τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου της εταιρίας ώστε να είναι σε θέση να μοιραστούν την αποστολή μας. Η οποία είναι, πέραν του να ικανοποιήσουμε τους πελάτες & συνεργάτες μας παρέχοντας την βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση, να τους δίνουμε την δυνατότητα να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και πέρα από τα γεωγραφικά σύνορα της χώρας που δραστηριοποιούνται, μέσω των γραφείων της Eurofast στην ευρύτερη περιοχή, προσδίδοντας έτσι προστιθέμενη αξία στην συνεργασία μας.

Το γραφείο του Κιέβου βρίσκεται στην 30 Ave of Science, office 175, Kiev, 03028.
Τηλ.: +38044 284-10-90, Fax: +38044 284-10-92, E-mail: katerina.grabovyk@eurofast.eu


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.eurofast.eu ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@eurofast.eu ¬¬

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas