Δευτέρα
28 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Eurofast: Καινούριες εκδόσεις για το 2013

16 Ιανουαρίου 13 - RE+D Magazine


Οι εκδόσεις της Eurofast για το 2013 είναι διαθέσιμες σε όλα τα γραφεία μας.
Κάθε χρόνο η Eurofast εκδίδει τα εγχειρίδια «Cyprus Tax Facts 2013» και «South East Europe Tax Facts 2013» για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας να έχουν εύκολη αναφορά σε σημαντικές πληροφορίες και φορολογικά δεδομένα!

Η έκδοση "Payroll & Employer Services 2013" επικεντρώνεται στους κανονισμούς εργοδότησης και μισθοδοσίας στην Κύπρο, Νοτιοανατολική Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο. Η συμμόρφωση με τους συνεχείς μεταβαλλόμενους νόμους και κανονισμούς μισθοδοσίας είναι απαραίτητη. Ο οδηγός αυτός είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, που στοχεύει να κρατά ενήμερους τους επαγγελματίες μισθοδοσίας πάνω σε όλους τους σύνθετους κανονισμούς γύρω από τα θέματα μισθοδοσίας και εργοδοσίας σε Κύπρο, Νοτιοανατολική Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο. Καλύπτει επίσης σημαντικά θέματα όπως την κοινωνική ασφάλιση, τις φορολογικές εκπτώσεις, τη διαδικασία και προστασία απασχόλησης, τη διαδικασία υπολογισμού μισθοδοσίας καθώς και τον τερματισμό απασχόλησης.

Μπορείτε να κατεβάσετε το δικό σας PDF αντίγραφο από την ιστοσελίδα μας www.eurofast.eu κάτω από News & Views/ Brochures μετά από μια απλή και δωρεάν εγγραφή.

Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα email στο helga.reichert@eurofast.eu για να λάβετε το αντίγραφό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 22-699222. ‘Εντυπα αντίγραφα είναι διαθέσιμα στα γραφεία μας.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas