Παρασκευή
25 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Eurofast Taxand: «Cyprus Tax Firm of the year 2012» -Τρίτο βραβείο στα τελευταία 4 χρόνια-

18 Μαΐου 12 - RE+D Magazine
Eurofast Taxand: «Cyprus Tax Firm of the year 2012» -Τρίτο βραβείο στα τελευταία 4 χρόνια-

Η Eurofast Taxand ανακηρύχθηκε «Cyprus Tax Firm of the year 2012», κατά την τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών Φορολογικών Βραβείων της ITR στις 16 Μαΐου, 2012, στο ξενοδοχείο Dorchester του Λονδίνου. Αυτό είναι το τρίτο εθνικό βραβείο, το οποίο λαμβάνει η Eurofast τα τελευταία 4 χρόνια που έχει προταθεί. Η Eurofast βραβεύθηκε και το 2011 καθώς και το 2009 με το ίδιο βραβείο.
Οι υποψηφιότητες και τα βραβεία, τα οποία λαμβάνει η Eurofast τα τελευταία χρόνια είναι η πραγματική αναγνώριση των εξαιρετικών υπηρεσιών που προσφέρει καθημερινά στους πελάτες της.

Η κυρία Ζωή Κοκονή, Διευθύντρια στο Τμήμα Διεθνών Επιχειρήσεων της Eurofast Taxand, παρέλαβε το βραβείο κατά τη διάρκεια της τελετής. Η κυρία Κοκονή συνεχάρει την ομάδα «Dream Team» της Eurofast για την υποστήριξή της προς τους πελάτες της, την μεγάλη προσήλωση, αφοσίωση καθώς και τη δέσμευση της για εξαιρετικές υπηρεσίες.

Τα Ευρωπαϊκά Φορολογικά Βραβεία διοργανώνονται από το «International Tax Review» (ITR) τα τελευταία 7 χρόνια για την ανταμοιβή φορολογικών εταιρειών της Ευρώπης για τις εξαιρετικές φορολογικές συμβουλές, ικανότητες και καινοτομίες στον τομέα του διεθνούς φορολογικού προγραμματισμού. Οι νικητές αποφασίζονται από το Ευρωπαϊκό Τμήμα του Φορολογικού Ινστιτούτου Συμβούλων καθώς και από την Εκδοτική Ομάδα του περιοδικού ITR ύστερα από έρευνα και συζήτηση μεταξύ φορολογικών στελεχών πολυεθνικών εταιρειών, δικηγόρων και φορολογικών συμβούλων. Η λίστα των υποψηφίων δημιουργήθηκε από τους δημοσιογράφους του ITR, οι οποίοι διεξήγαγαν λεπτομερή έρευνα και συμβουλεύτηκαν ένα μεγάλο αριθμό φορολογικών στελεχών και δικηγόρων πολυεθνικών εταιρειών σε σχέση με καινοτόμα φορολογικά έργα το χρόνο που πέρασε.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και στην Taxand Πορτογαλίας για την κατάκτηση του Πορτογαλικού Εθνικού Βραβείου, καθώς και στην Taxand Φινλανδίας, Γαλλίας και Νότιας Αφρικής, οι οποίες κέρδισαν το βραβείο «Transfer Pricing Firm of the year» στις αντίστοιχες χώρες τους.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.eurofast.eu ή www.taxand.com

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas