Τετάρτη
15 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Eurofast Taxand: "Cyprus Tax Firm 2011"

20 Μαΐου 11 - RE+D Magazine
Eurofast Taxand:

Η Eurofast βραβεύθηκε ως "Cyprus Tax Firm of the year 2011" στα European Tax Awards που διεξήχθηκαν στο ξενοδοχείο

Eurofast Taxand: "Cyprus Tax Firm 2011"

Η Eurofast βραβεύθηκε ως "Cyprus Tax Firm of the year 2011" στα European Tax Awards που διεξήχθηκαν στο ξενοδοχείο Dorchester στο Λονδίνο στις 18 Μαΐου, 2011. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό "International Tax Review" (ITR). Αυτό αποτελεί ακόμη μια σημαντική επιτυχία της Φορολογικής "Dream Team" της Eurofast!
Η απονομή αποφασίστηκε από το Φορολογικό Ινστιτούτο Συμβούλων και από την Εκδοτική Ομάδα του περιοδικού ITR. Αυτό ακολούθησε έρευνα και συζήτηση φορολογικών στελεχών, δικηγόρων και φορολογικών συμβούλων.
Τέσσερεις Κυπριακοί φορολογικοί οργανισμοί (Consulco, Deloitte, Ernst & Young, Eurofast Taxand), κατάφεραν να προκριθούν στην τελική λίστα των Ευρωπαϊκών Φορολογικών Βραβείων. Το βραβείο δίδεται προς αναγνώριση εξαιρετικών συμβουλών, ικανοτήτων και καινοτομικής δουλειάς στην Ευρώπη, κατά την περίοδο 1η Μαρτίου, 2010, έως 31η Δεκεμβρίου, 2010, στον τομέα του Διεθνούς Φορολογικού Προγραμματισμού.
Αυτό αποτελεί άλλο ένα σημαντικό επίτευγμα της Eurofast Taxand για φέτος. Νωρίτερα κατά την διάρκεια του έτους μετά από επισκόπηση του ITR η Eurofast Taxand, είχε ψηφιστεί ως «Tier One Tax Transactional Practice».
Θέλουμε να εκφράσουμε, τα συγχαρητήριά μας στα μέλη της Taxand της Πολωνίας, Πορτογαλίας, Ισπανίας και Τουρκίας, τα οποία έχουν βραβευτεί αντίστοιχα ως οι Καλύτεροι Φορολογικοί Οίκοι στις χώρες τους.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas