Δευτέρα
21 Μαΐου 2018

Eurofast Taxand: Παγκόσμιες προκλήσεις για τις επενδύσεις σε ακίνητα το 2012

30 Μαρτίου 12 - RE+D Magazine

Με χαρά θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τον νέο Παγκόσμιο Φορολογικό Οδηγό της Taxand & PERE (παγκόσμιο περιοδικό για ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια επενδύσεων σε ακίνητα και οικονομικά) 2012 σχετικά με εταιρείες ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου που επενδύουν σε ακίνητα.

Από την δημοσιοποίηση της έκθεσης μας το περασμένο έτος, φαίνεται ότι υπάρχουν δυνάμεις της αγοράς σε εγρήγορση, οι οποίες συνωμοτούν ώστε να κάνουν τις κυβερνήσεις να εξετάσουν σχεδόν κάθε αγοραπωλησία ακινήτων. Κεφαλαιουχικά κέρδη (capital gains), "distressed assets" και θέματα "beneficial ownership" προκαλούν στις εταιρείες ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου ανησυχία. Συνεχώς μεταβαλλόμενα φορολογικά καθεστώτα και ασταθείς παγκόσμιες αγορές ακινήτων δημιουργούν ένα αβέβαιο μέλλον.

Και παρόλο που γίνεται όλο και πιο περίπλοκο, παραμένουν ακόμη εμφανή παράθυρα ευκαιριών.
Ο οδηγός εξερευνά τις ευκαιρίες, τις παγίδες προς αποφυγή τους και δομές για το 2012. Ανακαλύψτε ποιες είναι οι προοπτικές πελατών σε σχέση με την αγορά ακινήτων ανά το κόσμο και τον αντίκτυπο των όλο και πιο συχνών κανονιστικών αλλαγών.
Ο Παγκόσμιος Φορολογικός Οδηγός της Taxand & PERE για το 2012 έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει μια διορατική ανάλυση προς όφελος των επενδυτών τόσο σε στρατηγικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο.
Με την ενασχόληση στην παγκόσμια αγορά ακινήτων και συνεχώς μεταβαλλόμενων φορολογικών καθεστώτων υπάρχει ένας απλός τρόπος για σωστό χειρισμό: κυβερνήσεις με έλλειψη ρευστότητας + ακίνητα = ανάγκη για ένα έγκαιρο φορολογικό σχεδιασμό.
Αν επιθυμείτε να συζητήσετε τα σχέδιά σας για το 2012 ή αν έχετε οποιαδήποτε ερωτήματα μετά την ανασκόπηση της παρούσας δημοσίευσης, θα ήταν ευχαρίστηση μας να σας βοηθήσουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την προβολή της έκδοσης, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.eurofast.eu