Δευτέρα
21 Μαΐου 2018

Euroglobal SEE Audit (Ρουμανίας): Ανακοίνωση Προαγωγών

14 Φεβρουαρίου 13 - RE+D Magazine

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις προαγωγές της Euroglobal Ρουμανίας για το έτος 2013.

Η Nicoleta Pritulescu έχει προαχθεί σε Audit Supervisor. Η Nicoleta έλαβε πρόσφατα την πιστοποίηση του δημοσιονομικού ελεγκτή και είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Οικονομικών Σπουδών της Ρουμανίας και έχει μεταπτυχιακό σε Financial Audit και Consulting. Η Nicoleta είναι στην εταιρεία μας για πάνω από 6 χρόνια.

Ο Florian Draghia και η Nicoleta Simion έχουν προαχθεί σε Audit Consultant και Audit & Tax Consultant αντίστοιχα. Είναι και οι δύο τους απόφοιτοι της Ακαδημίας Οικονομικών Σπουδών της Ρουμανίας. Ο Florian έχει ένα μεταπτυχιακό σε ελεγκτικά και η Nicoleta έχει μεταπτυχιακό στη λογιστική, ελεγκτικά και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων.

Επιπλέον, η Dorina Calota, επίσης απόφοιτος της Ακαδημίας Οικονομικών Σπουδών της Ρουμανίας, έχοντας ως λογίστρια εμπειρία άνω των 13 ετών και με ευρεία γνώση του φορολογικού συστήματος της Ρουμανίας, έχει πλέον να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση στα νέα της καθήκοντα ως Audit & Tax Consultant.

Ο Florin Ciobanu είναι 4 χρόνια στην εταιρεία, είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Οικονομικών Σπουδών της Ρουμανίας, με χρόνια εμπειρίας σε αυτό τον κλάδο και έχει διοριστεί Audit Consultant.

Το γεγονός ότι η ομάδα μας της Ρουμανίας συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία προαγωγών των στελεχών της από τους αναγνωρισμένους κρατικούς φορείς πιστοποίησης της Ρουμανίας στον φορολογικό/ελεγκτικό/λογιστικό τομέα, προσδίδει προστιθέμενη αξία στην εταιρία αλλά και στους πελάτες /συνεργάτες μας.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους συναδέλφους μας για τις προαγωγές τους και να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο στις νέες τους θέσεις και στα νέα τους καθήκοντα!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Euroglobal μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.euglobal.eu