25 Αυγούστου 2019

H C&W PROPRIUS Best Real Estate Firm στην Ελλάδα

14 Ιανουαρίου 19 - RE+D Magazine

Η C&W PROPRIUS κερδίζει σημαντική διάκριση στα ευρωπαΪκά βραβεία για υπηρεσίες διαμεσολάβησης στην αγορά επαγγελματικών ακινήτων

Ανακοινώθηκε η διάκριση της Cushman & WakefieldPropriusσαν BestRealEstateFirm στην Ελλάδα στα αποτελέσματα των InternationalPropertyAwards 2018-2019, του υψηλότερου σε κύρος  διαγωνισμoύ στην αγορά ακίνητων .

Ο σκοπός των βραβείων είναι η αναγνώριση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε διεθνές επίπεδο και να προωθήσει τα internationalstandards. TαEuropeanPropertyAwards είναι μέρος των International PropertyAwards και οι νικητές απολαμβάνουν το σύμβολο της διάκρισης από την διεθνή αγορά realestate.

Το βραβείο είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για την Cushman & WakefieldProprius, καθώς οι συμμετέχοντες κρίνονται με βάση ένα σύνολο αυστηρών κριτηρίων με βάση τα διεθνή πρότυπα. Την επιλογή ανέλαβε μια ομάδα πάνω από 80 εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο και προεδρεύεται από τέσσερα ενεργά μέλη της Βουλής των Λόρδων.

Η Νίκη Σύμπουρα ιδρύτρια της εταιρείας Cushman & Wakefield Proprius δήλωσε, ‘είμαστε πολύ περήφανοι  που αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση της Ομάδας μας για Τέταρτη φορά. Η διάκριση αυτή οφείλεται στην αγάπη για τη δουλειά μας, στη στενή παρακολούθηση και εφαρμογή νέων τεχνολογιών και πρακτικών σε διεθνές επίπεδο σε συνδυασμό με την βαθιά γνώση της αγοράς επαγγελματικών ακίνητων στην Ελλάδα

WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης