Παρασκευή
20 Οκτωβρίου 2017

H Proprius Best Consultancy Firm στην Ελλάδα

08 Δεκεμβρίου 15 - RE+D Magazine

Η Proprius κερδίζει σημαντική διάκριση στα ευρωπαϊκά βραβεία για συμβουλευτικές υπηρεσίες στο χώρο της αγοράς ακινήτων

Ανακοινώθηκε η διάκριση της Proprius σαν Best Consultancy firm στην Ελλάδα στα αποτελέσματα των International Property Awards 2015-2016, του υψηλότερου σε κύρος διαγωνισμoύ στην αγορά ακίνητων.
Ο σκοπός των βραβείων είναι η αναγνώριση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε διεθνές επίπεδο και να προωθήσει τα international standards. Tα European Property Awards είναι μέρος των International Property Awards και οι νικητές απολαμβάνουν το σύμβολο της διάκρισης από την διεθνή βιομηχανία.

Το βραβείο είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για την Proprius, καθώς οι συμμετέχοντες κρίνονται με βάση ένα σύνολο αυστηρών κριτηρίων με βάση τα διεθνή πρότυπα. Την επιλογή ανέλαβε μια ομάδα πάνω από 70 εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο και προεδρεύεται από δύο ενεργά μέλη της Βουλής των Λόρδων.

Stuart Shield, Πρόεδρος των International Property Awards, σχολίασε, “Για άλλη μια φορά, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο εταιρείες συμβούλων ακινήτων διακρίνονται σε αυτόν τον διαγωνισμό, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικές υπηρεσίες, με βάση τις νέες τεχνολογίες και την επίτευξη υποδειγματικών επιπέδων υπηρεσίες υποστήριξης πελατών.”

Η Νίκη Σύμπουρα ιδρύτρια της εταιρείας Proprius δήλωσε¨ "είμαστε πολύ περήφανοι πράγματι που αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση της Ομάδα μας για τρίτη χρονιά. Με τον ιδιωτικό τομέα να υφίσταται μεγάλο ανταγωνισμό στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια εταιρεία να αναγνωρίζεται και να εξασφαλίζει στους πελάτες της ότι υπάρχουν καλής ποιότητας σύμβουλοι που προσφέρουν επαγγελματική εξυπηρέτηση διεθνούς επιπέδου. Κερδίζοντας τα βραβεία αποδεικνύεται η εμπιστοσύνη της αγοράς στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και την ακεραιότητα της εταιρείας μας".