Σάββατο
24 Οκτωβρίου 2020
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η NAI Hellas ψηφίστηκε ως Best Real Estate Advisor στην Ελλάδα για το 2017

05 Οκτωβρίου 17 - RE+D Magazine
Η NAI Hellas ψηφίστηκε ως Best Real Estate Advisor στην Ελλάδα για το 2017

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η NAI Hellas, μέλος του δικτύου της NAI Global, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Real Estate Advisor Overall στην Ελλάδα, στην παγκόσμια έρευνα Real Estate του Euromoney.

 

Η NAI Hellas έλαβε επίσης την πρώτη θέση στις κατηγορίες Best Real Estate Valuation, Best Real Estate Agency/Letting και Best Real Estate Research.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας, τους πελάτες μας και τα στελέχη της αγοράς ακινήτων που μας τίμησαν με την ψήφο τους στην real estate έρευνα του Euromoney για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Για εμάς η ψήφος αυτή αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης που μας βοηθά να παραμένουμε επικεντρωμένοι στο στόχο μας που είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών real estate σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τις διεθνείς βέλτιστες πρακτικές» είπε ο Θωμάς Ζιώγας, MRICS, Senior Partner της NAI Hellas.

Το Euromoney είναι από τα μεγαλύτερα διεθνή χρηματοοικονομικά μέσα επικοινωνίας και οι ετήσιες έρευνες που διεξάγει αντικατοπτρίζουν τη γνώμη των στελεχών της αγοράς για τις καλύτερες εταιρίες του κάθε κλάδου. Στην 13η ετήσια έρευνα για την αγορά του real estate συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, όπως σύμβουλοι ακινήτων, κατασκευαστές, επενδυτές, τράπεζες και τελικοί χρήστες της αγοράς ακινήτων.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν αναρτηθεί στο www.euromoney.com και θα δημοσιευτούν στο τεύχος Σεπτεμβρίου του Euromoney magazine.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas