Τρίτη
22 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η StoHellas στην έκθεση ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΟΜΗΣΗ 2010

19 Μαΐου 10 - RE+D Magazine

Η StoHellas συμμετείχε στην έκθεση ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΟΜΗΣΗ, η οποία διεξήχθη 7 με 10 Μαΐου 2010 στο Εκθεσιακό

Η StoHellas συμμετείχε στην έκθεση ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΟΜΗΣΗ, η οποία διεξήχθη 7 με 10 Μαΐου 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO PALACE. Το περίπτερο της StoHellas προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, από μηχανικούς, αρχιτέκτονες και κατασκευαστές έως ιδιώτες και φοιτητές, με κοινό χαρακτηριστικό όλων το ενδιαφέρον τους για καινοτομικά προϊόντα, προηγμένης τεχνολογίας και ποιότητας. Οι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κορυφαία Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης StoTherm, ανάμεσα στα οποία και το νέο εξελιγμένο σύστημα StoTherm Classic Top32. Με την προσθήκη των πλακών διογκωμένης πολυστερίνης με γραφίτη Sto EPS Top 32 K80 CE, με το χαρακτηριστικό γκρι χρώμα και τον ιδιαίτερα χαμηλό συντελεστή θερμοπερατότητος, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή θερμομόνωση με το ελάχιστο δυνατό πάχος και θέτει τον πήχη της ποιότητας και της θερμομονωτικής ικανότητας ακόμα πιο ψηλά.

Επίσης, στα πλαίσια της έκθεσης και σε συνεργασία με τον ΠΣΕΜ διοργανώθηκε ημερίδα με θέμα «Μόνωση. Kυρίαρχος παράγοντας της Πράσινης Δόμησης.». Η StoHellas, ως μέλος του ΠΣΕΜ αλλά και ως ηγετική και πρωτοπόρος εταιρία στον κλάδο των Συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης, υποστήριξε έμπρακτα την ημερίδα ως χορηγός. Στην ημερίδα μίλησε ο κύριος Παναγιώτης Δρακόπουλος, Διευθυντής της StoHellas, o οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας τη μεγάλη εμπειρία της StoHellas σε εφαρμογές των Συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης StoTherm σε έργα στην Ελλάδα.

Η υπεροχή των συστημάτων StoTherm έχει αναγνωριστεί από αρχιτέκτονες, μηχανικούς και εφαρμοστές ανά τον κόσμο, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ποιότητα και την τεχνολογία αιχμής τους και εγκατέστησαν πάνω από 400 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα συστημάτων. Αυτό σημαίνει πως περίπου 50 δισεκατομμύρια λίτρα καυσίμων δεν έχουν καταναλωθεί και περίπου 150 εκατομμύρια τόνοι CO₂ δεν έχουν εκλυθεί στην ατμόσφαιρα. Με τον τρόπο αυτό η Sto, εδώ και 50 χρόνια τώρα, οδηγεί τις εξελίξεις στο δρόμο της «Πράσινης Δόμησης» η οποία αποτελούσε πάντα επιλογή και αποστολή της.
www.stohellas.gr

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas