17 Οκτωβρίου 2021
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τα νέα γραφεία της Generali στην Λ. Συγγρού

30 Οκτωβρίου 20 - RE+D Magazine
Τα νέα γραφεία της Generali στην Λ. Συγγρού

 Η Cushman & Wakefield Proprius εκπροσώπησαν την Generali για την απόκτηση των νέων γραφείων τους στη συμβολή της λεωφόρου Συγγρού και της οδού Λαγουμιτζή, σε κτίριο με επιφάνεια άνωδομής 8.000 τ.μ.


Πρόκειται για την ανάπτυξη ενός σύγχρονου βιοκλιματικού συγκροτήματος γραφείων υψηλών προδιαγραφών, σύμφωνα με τους κανόνες πιστοποίησης αειφόρου ανάπτυξης του προγράμματος Leadership in Energy and Environmental Design (LEED), σε βαθμίδα Gold. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στα Τέλη του 2021 αρχές του 2022 αναμένεται να ολοκληρωθούν τα νέα γραφεία την Generali στη συμβολή της λεωφόρου Συγγρού και της οδού Λαγουμιτζή 
 
Προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη ενεργειακή απόδοση, ο σχεδιασμός των κτιριακών εγκαταστάσεων βασίστηκε στις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού. Ταυτόχρονα, εφαρμόζονται ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για την κάλυψη των αναγκών και συστημάτων αυτοματισμού και εγκατάστασης ελέγχου απόδοσης των εγκαταστάσεων. Τα συστήματα που έχουν επιλεγεί είναι της πιο σύγχρονης τεχνολογίας και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
 
Επίσης, έχουν προβλεφθεί μεγάλοι ανοιχτοί χώροι πρασίνου με εντατική φύτευση και ανάπτυξη υψηλής βλάστησης, που συμβάλλει στη δημιουργία ενός ευνοϊκού μικροκλίματος στη γύρω περιοχή, στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και μειώνει το φαινόμενο της αστικής θερμικής νησίδας.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και οι προδιαγραφές του κτιριακού συγκροτήματος στοχεύουν στη διασφάλιση της υψηλής αισθητικής του, συνδυάζοντάς το με τις σύγχρονες απαιτήσεις ευελιξίας στη λειτουργική οργάνωση του κτιρίου και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας συνθηκών εργασίας.

  

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas