24 Μαρτίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LAMDA DEVELOPMENT ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

11 Φεβρουαρίου 15

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LAMDA DEVELOPMENT
 
Κατόπιν των χθεσινών δηλώσεων του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη στη Βουλή, σχετικά με την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και συγκεκριμένα την αναφορά του ότι «Η εξαγορά του Ελληνικού υπήρξε σκανδαλώδης, ενώ τα σχέδια για την αξιοποίηση του Ελληνικού είναι ακραία αντιπεριβαλλοντικά. Εμείς θα επανεξετάσουμε αυτή τη σκανδαλώδη εξαγορά με στόχο την ακύρωσή της», η εταιρεία Lamda Development είναι υποχρεωμένη να προβεί στην ακόλουθη δήλωση

LAMDA Development - Αποτελέσματα Α’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014

29 Αυγούστου 14

Επιβεβαιώνοντας την σαφή τάση ανάκαμψης από τα προηγούμενα τρίμηνα, η κερδοφορία των τριών εμπορικών κέντρων (EBITDA),  κινήθηκε ανοδικά παρουσιάζοντας αύξηση 5% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εξάμηνο και ανήλθε στα €18,6 εκατομμύρια. Tα ενοποιημένα λειτουργικά αποτελέσματα (EBITDA) που αναλογούν στον Όμιλο ανήλθαν σε €14,5 εκατομμύρια, σχεδόν αμετάβλητα σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο ενώ αντιστοιχεί σε αύξηση 6% αν λάβουμε υπόψη ομοειδείς παράγοντες σύγκρισης.

 

Ξεκίνησε ο Διεθνής μειοδοτικός διαγωνισμός της ΕΤΑΔ Α.Ε

23 Ιουλίου 14

Ξεκίνησε ο Διεθνής μειοδοτικός διαγωνισμός με ανοικτή διαδικασία που προκήρυξε η ΕΤΑΔ για το έργο «Παροχή Υπηρεσιών Ελέγχου 3.000 Ακινήτων και Τεχνικής και Νομικής Ωρίμανσης προς Αξιοποίηση 1.000 Ακινήτων», με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή συνολικού προϋπολογισμού €6εκ. πλέον ΦΠΑ.

Πιλοτικό έργο ωρίμανσης 1.000 ακινήτων από την ΕΤΑΔ

26 Ιουνίου 14

Το ΔΣ της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) αποφάσισε την άμεση προώθηση πιλοτικού έργου πλήρους καταγραφής των τεχνικών και νομικών χαρακτηριστικών, καθώς και ολοκλήρωσης των απαραίτητων ενεργειών προετοιμασίας προς αξιοποίηση ("ωρίμανση") 1.000 ακινήτων ιδιοκτησίας του Δημοσίου. Όλα τα στοιχεία των ακινήτων θα ψηφιοποιηθούν, εμπλουτίζοντας και αναβαθμίζοντας έτσι το πληροφοριακό σύστημα της ΕΤΑΔ.

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

24 Ιουνίου 14

Η LAMDA Development παρουσίασε σήμερα το πλήρες πλάνο αξιοποίησης για την έκταση 6.200 στρεμμάτων στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, σε συνέχεια της ανακήρυξης της Εταιρείας ως προτιμητέο επενδυτή για την απόκτηση του 100% των μετοχών της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.

Η πραγματική συνεισφορά της ΕΤΑΔ στο Δημόσιο

18 Ιουνίου 14

Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί εσόδων του Δημοσίου από την ΕΤΑΔ καθώς και για την κερδοφορία της, διευκρινίζονται τα εξής:

LAMDA Development - Αποτελέσματα ΕΝΝΙΑΜΗΝΟΥ 2013

07 Νοεμβρίου 13

LAMDA Development - Αποτελέσματα ΕΝΝΙΑΜΗΝΟΥ 2013 ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

Βραβεία ΕΒΕΑ 2013

26 Ιουνίου 13

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, για 16η χρονιά, η εκδήλωση απονομής βραβείων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών

1[2] 3 4 5 6 7
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas