Τρίτη
25 Φεβρουαρίου 2020
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Golden Hall

15 Απριλίου 14 | RE+D Magazine


Στοιχεία

Όνομα
Golden Hall
 
Διεύθυνση:
Κηφισίας 37Α 151 23 Μαρούσι
 
GLA:
περίπου 40.000 τμ
 
Θέσεις Στάθμευσης:
1.400
 
Developer:
LAMDA Domi (99,9% θυγατρική LAMDA Development)
 
Το Golden Hall είναι κομβικά τοποθετημένο επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του ΟΑΚΑ και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Φιλοξενεί 132 καταστήματα, τα οποία καταλαμβάνουν τα περίπου 41.000 τ.μ. του, ενώ διατίθενται περίπου 1.400 θέσεις στάθμευσης σε δύο επίπεδα για τη διευκόλυνση των επισκεπτών του.

Στα δύο πρώτα επίπεδα αναπτύσσονται κυρίως καταστήματα γυναικείας, ανδρικής και παιδικής ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ, κοσμηματοπωλεία, καταστήματα οικιακού εξοπλισμού και διακόσμησης, καλλυντικών, αθλητικών ειδών, κομμωτήριο, βιβλιοπωλεία κ.α., ενώ, οι επισκέπτες μπορούν παράλληλα με τις αγορές τους να απολαμβάνουν γευστικά διαλείμματα για καφέ και snacks σε ένα από τα 7 καφέ.

Στο τρίτο επίπεδο φιλοξενούνται πέντε εστιατόρια, που προσφέρουν στους επισκέπτες διαφορετικές γαστρονομικές επιλογές ελληνικής και διεθνούς κουζίνας καθώς και παιδότοπο και χώρο πλήρως εξοπλισμένο για τους εφήβους. Τα πλέον γνωστά ελληνικά εμπορικά σήματα αλλά και τα σημαντικότερα διεθνή, εκ των οποίων πολλά εγκαινιάζουν στο Golden Hall την παρουσία τους στην ελληνική αγορά, έχουν καταστήσει το εμπορικό κέντρο το νέο σημείο αναφοράς για ποιοτικές αγορές στην Ελλάδα και προσφέρουν μια νέα δυναμική στην αγοραστική κίνηση. Το Golden Hall επίσης εξελίσσετε σε πολυχώρο πολιτισμού προσφέροντας έτσι στους επισκέπτες του δωρεάν μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας. Το κέντρο φιλοξένησε εκθέσεις τέχνης βραβευμένων ελλήνων ζωγράφων, καθημερινές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής καθώς και μια πλειάδα άλλων πολιτισμικών δρωμένων.

Το 2013 μετά από δημόσιο διαγωνισμό Lamda Development απέκτησε το πρώην Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης (IBC) για 90 έτη; Αυτή η εξαγορά θα επιτρέψει την ανάπτυξη επιπλέον 14.000m2 GLA για το εμπορικό κέντρο και 250 θέσεων στάθμευσης. Η νέα ανάπτυξη θα ενισχύσει τους υπάρχοντες καταστηματάρχες καθώς και το προϊοντικό δείγμα, με έμφαση στην ψυχαγωγία, και θα έχει ως αποτέλεσμα την μετατροπή του Golden Hall σε κορυφαίο προορισμό της αγοράς.Το κόστος μετασκευής του Golden Hall ανήλθε στα €80 εκατομμύρια περίπου, ενώ η σημερινή εμπορική του αξία αγγίζει τα €101 εκατομμύρια. Το κέντρο έχει σχεδόν 100% πληρότητα στη μίσθωση των καταστημάτων.

Τη διαχείριση του κέντρου έχει αναλάβει η εταιρεία ECE-LAMDA Hellas, εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα διαχείρισης εμπορικών κέντρων.

Το Golden Hall βραβεύτηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στο European Shopping Center Awards (ICSC) και πήρε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του.


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas