Τρίτη
25 Φεβρουαρίου 2020
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

KOSMOPOLIS ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

07 Μαΐου 14 | RE+D Magazine
KOSMOPOLIS ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Στοιχεία

Όνομα
KOSMOPOLIS ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 
Διεύθυνση:
Μαρούσι, Αθήνα
 
GLA:
22.000 τ.μ.
 
Θέσεις Στάθμευσης:
480
 
Developer:
Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς
 
Κατασκευή:
ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ Α.Τ.Ε
 
Ανεπτυγμένο σε μια έκταση 9 στρεμμάτων στην καρδιά της Λεωφόρου Κηφισίας, το Ψυχαγωγικό Κέντρο KOSMOPOLIS του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς αποτελεί το νέο προορισμό των Αθηναίων για καφέ, φαγητό, μουσική, σινεμά και .... φυγή από τα καθημερινά.

Εκατό μόλις μέτρα από τη διασταύρωση της Κηφισίας με την Αττική Οδό, στο δακτύλιο του ΟΤΕ, διαθέτει 12 αίθουσες κινηματογράφων ODEON, μια πλατεία υψηλής αισθητικής που περιβάλλεται από ισόγειους, κλειστούς και ανοιχτούς χώρους σύγχρονης αντίληψης και σχεδιασμού και υπόγειο σταθμό αυτοκινήτων 480 θέσεων.

Η φιλόξενη πλατεία που σχηματίζεται από τα μαγαζιά του Κέντρου υποδέχεται ευχάριστα τον επισκέπτη και του προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης, κεφιού και αναψυχής, επιλέγοντας γεύσεις, εικόνες, χρώματα και μουσικές ανάλογα με τις προτιμήσεις και τη διάθεσή του.

Το KOSMOPOLIS περιβάλλεται από τις οδούς Πουρνάρα, Διονύσου και τη Λεωφόρο Κηφισίας, όπου βρίσκεται και η κεντρική είσοδος του Κέντρου. Η πρόσβασή του είναι ιδιαίτερα εύκολη από όλο το λεκανοπέδιο μέσω των οδικών αξόνων της Λεωφόρου Κηφισίας και της Αττικής Οδού, η δε προσέλευση των πεζών από την απέναντι πλευρά της Κηφισίας διευκολύνεται από την υπόγεια διάβαση που βρίσκεται σε απόσταση πενήντα μέτρων από την κεντρική είσοδο.

Σχεδιάστηκε από την ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Ε.Π.Ε. (Π. Γραμματόπουλος - Χρ. Πανουσάκης) και κατασκευάστηκε υπό τη διοίκηση και διαχείριση έργου της ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ Α.Τ.Ε., θυγατρικής της Τράπεζας Πειραιώς. Τη στατική μελέτη εκπόνησε το Γραφείο Μ. Χρονοπούλου, τη δε ηλεκτρομηχανολογική το Γραφείο Π. & Ι. Ζαννή.

Οι 12 αίθουσες των κινηματογράφων της ODEON, οι δυο πρώτοι χώροι καφέ-φαγητού (καφεστιατόριο ΑΙΓΛΗ και εστιατόριο SOUVLUCKY DAY) και ο υπόγειος σταθμός αυτοκινήτων (INTERPARKING A.E.) λειτουργούν ήδη με επιτυχία, ενώ ολοκληρώνονται οι εργασίες εσωτερικής διαμόρφωσης των λοιπών χώρων, με στόχο να βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas