Τρίτη
25 Φεβρουαρίου 2020
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

TALOS Plaza

04 Μαρτίου 09 | RE+D Magazine


Στοιχεία

Όνομα
TALOS Plaza
 
Διεύθυνση:
Σοφοκλη Bενιζελου Μίνωος & Πελασγών
 
GLA:
9.000 τμ
 
Θέσεις Στάθμευσης:
260
 
Developer:
Δομική Ακινήτων ΑΕ
 
Ιδιοκτήτης:
Δομική Ακινήτων ΑΕ
 
Αρχιτεκτονικά:
Νίκος Μουρέλος & Συνεργάτες
 
Το Talos είναι κτισμένο σε μια από τις πολλά υποσχόμενες περιοχές του Ηρακλείου και με θέα το Αιγαίο Πέλαγος, προσφέρει μια εμπνευσμένη γεύση τεχνολογίας, πολιτισμού και ποιότητας στους κατοίκους και τουρίστες της Κρήτης.

Eίναι το πρώτο ψυχαγωγικό και εμπορικό κέντρο στην Κρήτη και προσφέρει ένα μοναδικό μίγμα πρωτοποριακών δραστηριοτήτων στον Έλληνα καταναλωτή. Κτισμένο σε μια από τις πολλά υποσχόμενες περιοχές του Ηρακλείου και με θέα το Αιγαίο Πέλαγος, προσφέρει μια εμπνευσμένη γεύση τεχνολογίας, πολιτισμού και ποιότητας στους κατοίκους και τουρίστες της Κρήτης.

Σχεδιασμένο ως το πρώτο life style κέντρο της Ελλάδας, περιλαμβάνει έναν μοναδικό συνδυασμό εμπορικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων όπως πολυκινηματογράφο 8 αιθουσών, κέντρο παιχνιδιών, μπιλιάρδα, αθλητικά καφέ, lounge bar, εστιατόρια και το μεγαλύτερο κατάστημα μόδας της Κρήτης.

Με ένοικους υψηλού προφίλ σε όλους τους τομείς ανάπτυξης και συνεχή παροχή υπηρεσιών στους επισκέπτες, όπως χαμηλού κόστους parking, φύλαξη, διαφημιστικές δραστηριότητες, μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, τοπικές ραδιοφωνικές μεταδόσεις, κτλ, το ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΑΛΟΣ, θα γίνει πόλος έλξης για όλες τις ηλικίες και η πρώτη επιλογή για αγορές και ψυχαγωγία στην Κρήτη. 


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas