Τρίτη
25 Φεβρουαρίου 2020
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

The Mall Athens

05 Μαΐου 14 | RE+D Magazine


Στοιχεία

Όνομα
The Mall Athens
 
Διεύθυνση:
Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι
 
GLA:
58.000 τ.μ.
 
Θέσεις Στάθμευσης:
2.065
 
Έτος Λειτουργίας:
Νοέμβριος 2005
 
Developer:
LAMDA Olympia Village
 
Ιδιοκτήτης:
LAMDA Olympia Village, (50% HSBC Property Investments Ltd.)
 
Το The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα, ξεκίνησε τη λειτουργία του το Νοέμβριο του 2005 και αποτέλεσε ορόσημο για την ελληνική εμπορική πραγματικότητα, προσφέροντας εμπορικές και ψυχαγωγικές επιλογές σε 58.000 τ.μ. περίπου, διαθέσιμου προς χρήση χώρου (GLA).
Ο σημαντικός αριθμός καταστημάτων, σε συνδυασμό με τους πολυάριθμους χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, τους άνετους και προστατευμένους χώρους στάθμευσης, τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης καθώς και την άμεση και εύκολη πρόσβαση σε σημαντικές οδικές αρτηρίες και μέσα μαζικής μεταφοράς, ανέδειξαν το The Mall Athens σε προορισμό πολλαπλών δραστηριοτήτων για όλα τα μέλη της οικογένειας. To The Mall Athens συνεχώς διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια με αποτέλεσμα να έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για αγορές και ψυχαγωγία προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία lifestyle στους καταναλωτές. Με μελετημένο καταμερισμό, σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και πρότυπες βοηθητικές υπηρεσίες, το The Mall Athens εξασφαλίζει την άνετη, ευχάριστη και ασφαλή περιήγηση των επισκεπτών σε όλους τους χώρους του, ώστε να επιλέγουν εύκολα και αποτελεσματικά αυτό που τους ενδιαφέρει. Πιο συγκεκριμένα, το The Mall Athens είναι δομημένο σε πέντε επίπεδα εμπορικής λειτουργίας και τρία υπόγεια επίπεδα στάθμευσης. Στεγάζει 195 εμπορικά καταστήματα, συγκεντρώνοντας τα σημαντικότερα διεθνή και ελληνικά εμπορικά σήματα, 25 εστιατόρια και καφέ, 15 πρωτοποριακές κινηματογραφικές αίθουσες, πληθώρα βοηθητικών υπηρεσιών καθώς και περίπου 2.065 θέσεις στάθμευσης.

Η αξία της επένδυσης για το εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο προσέγγισε τα €320 εκατομμύρια, ενώ η σημερινή του εμπορική αξία ανέρχεται στα €435 εκατομμύρια. Η επένδυση θεωρείται ως μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επενδύσεις real estate που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα. Η επένδυση έχει δημιουργήσει 2.500 νέες θέσεις εργασίας περίπου.
Την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του κέντρου έχει αναλάβει η εταιρεία ECE-LAMDA Hellas.

Στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του The Mall Athens, LAMDA Olympia Village, συμμετέχει με ποσοστό 50% η HSBC Property Investments Ltd. 

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas