Παρασκευή
22 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

H Grivalia έχει... Νέα. Έκανε το Βήμα για τη Λ. Συγγρού

24 Οκτωβρίου 17 - RE+D magazine
H Grivalia έχει... Νέα. Έκανε το Βήμα για τη Λ. Συγγρού

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόκτησης του 50% εξ' αδιαιρέτου ακινήτου επί της Λεωφ. Συγγρού 340 στην Καλλιθέα ανακοίνωσε η Grivalia Properties.


Η εταιρεία είχε ανακηρυχθεί πλειοδότρια σε Ηλεκτρονικό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό στις 21/09/2017 από την εταιρεία «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση ΑE», ειδικού εκκαθαριστή της «ΑΤΕ ΛΗΖΙΝΓΚ Ανώνυμη Εταιρεία Χρηματοδοτικής Μίσθωσης».

Πρόκειται για σύγχρονο πολυώροφο κτίριο εξαιρετικής προβολής, με χρήση γραφείων και καταστήματος. Το κτίριο, συνολικής επιφάνειας περίπου 31.100 τμ, αποτελείται από 13.950 τμ χώρων με χρήση γραφείων και καταστήματος και 17.150 τμ χώρων που αντιστοιχούν σε 400 θέσεις στάθμευσης σε 4 υπόγεια επίπεδα καθώς και λοιπούς βοηθητικούς και κοινόχρηστους χώρους. Το ακίνητο είναι εν μέρει μισθωμένο στη Media Markt ενώ το κτίριο γραφείων στέγαζε παλαιότερα τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα μέρος του ενοικιάζει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη καθώς και άλλη εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το τίμημα για την συνολική απόκτηση του ακινήτου ανήλθε σε 27,36 εκατ. ευρώ Η εταιρεία είχε αποκτήσει το υπόλοιπο 50% εξ’ αδιαιρέτου του κτιρίου ήδη από τις αρχές του 2017, έναντι €13 εκατ.

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas