Τρίτη
16 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μέρισμα αποφάσισε η ICI Α.Ε.Ε.Α.Π.

04 Ιουνίου 18 - RE+D magazine
Μέρισμα αποφάσισε η ICI Α.Ε.Ε.Α.Π.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Καθαρό μέρισμα 0,30967 ευρώ ανά μετοχή θα διανείμει η Intercontinental International Α.Ε.Ε.Α.Π. σύμφωνα με τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης.

 

Μετά από αναπροσαρμογή (λόγω προσαύξησης από το ποσό του μερίσματος που αναλογεί στις ίδιες μετοχές της Εταιρείας κατά την ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων), το μέρισμα φτάνει τα 0,31 ευρώ ανά μετοχή (καθαρό ποσό).

Από την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα μερίσματος (ημερομηνία αποκοπής δικαιώματος συμμετοχής στο μέρισμα).

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η «Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Ανώνυμη Εταιρεία», την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 («record date»).

Το μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται από τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 μέσω της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η εταιρεία συμφερόντων του Α. Χαλικιά, αγοράζει συνεχώς ακίνητα στην Ελλάδα. Πρόσφατα προχώρησε στην απόκτηση του 100% των μετοχών της ιδιοκτήτριας εταιρείας Σεκάκου 18 ΙΚΕ στην οποία ανήκει πολυτελές κτίριο γραφείων, επιφάνειας 3.589 τ.μ. στο Μαρούσι. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas