18 Μαρτίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Νέα εταιρεία ακινήτων στο Χρηματιστήριο

27 Ιουλίου 17 - RE+D magazine
Νέα εταιρεία ακινήτων στο Χρηματιστήριο

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Μια ακόμη εταιρεία ακινήτων εισέρχεται στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου.


Πρόκειται για την BriQ Properties η οποία ανακοίνωσε ότι από την 26.07.2017 θέτει στη διάθεση του επενδυτικού κοινού το Ενημερωτικό Δελτίο αναφορικά με την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών του συνόλου των 11.921.531 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας σύμφωνα με την από 07.04.2017 απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας. 

Το Χ.Α. διαπίστωσε ότι την 26.07.2017 πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις εισαγωγής των μετοχών της Εταιρείας σύμφωνα με το Ν. 3371/2005 και τον Κανονισμό του και ενέκρινε την εισαγωγή τους προς διαπραγμάτευση. 
Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας είναι €2,30 ανά μετοχή, όπως  αυτή καθορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας της 20.07.2017. Οι μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών  των μετόχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) πριν από την έναρξη διαπραγμάτευσης.  
Πρόκειται για εταιρεία της Quest Συμμετοχών Α.Ε.  οποία διαθέτει επτά ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της συνολικήw αξίαw αποτίμησης €24 εκατ. τα οποία βρίσκονται σε Καλλιθέα, Ρέντη και Αχαρνές.Η εταιρεία συστάθηκε με την εισφορά των 7 ακινήτων και κεφαλαίων ύψους 2,9 εκατ. ευρώ (από την Quest Συμμετοχών και τη θυγατρική της Unisystems). Τα έσοδα της ΑΕΕΑΠ αφορούν σε ενοίκια που εισπράττει από την εκμίσθωση των ακινήτων της, σε εταιρείες του Ομίλου Quest. Συγκεκριμένα τα κεντρικά γραφεία της Quest στην Καλλιθέα, τα γραφεία της Info-quest στη Λ. Κηφισού στο Ρέντη και το logistics center στις Αχαρνές.
 
Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο, η εταιρεία σχεδιάζει να επενδύσει  στην αγορά  γραφείων, εμπορικών καταστημάτων και  αποθηκευτικών χώρων (logistics) κυρίως στην Ελλάδα και, δευτερευόντως, σε άλλες γειτονικές αγορές (Βαλκάνια, Κύπρος). 
 
To χρονοδιάγραμμα
 

    

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas