Τρίτη
19 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

"Πέρασαν" στην Grivalia τα 16 σούπερ μάρκετ

18 Οκτωβρίου 17 - RE+D magazine

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Την ολοκλήρωση και τυπικά της απόκτησης 15 εμπορικών ακινήτων (σούπερ μάρκετ) και ενός οικοπέδου για τα οποία είχε ανακηρυχθεί πλειοδότρια σε σχετικό διαγωνισμό ανακοίνωσε η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ.

 

Η συνολική δομημένη επιφάνεια των ακινήτων είναι 48.477 τ.μ., ενώ εφτά καταστήματα βρίσκονται στην Αθήνα, δύο στη Θεσσαλονίκη, από ένα σε Ρέθυμνο, Βέροια, Ξάνθη, Ρόδο και Τρίκαλα - και τέλος, ένα κατάστημα και ένα οικόπεδο βρίσκονται στο Αγρίνιο.

Η συναλλαγή αφορά το 100% των ακινήτων, με εξαίρεση ένα ακίνητο στο Κολωνάκι (ιδιοκτησία 50,00% εξ αδιαιρέτου) και ένα στο Αιγάλεω (ιδιοκτησία 43,75% εξ αδιαιρέτου).

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 10/02/2017 και αφορούσε τα περιουσιακά στοιχεία που αποτελούσαν το σύνολο του ενεργητικού της «ΖΗΝΩΝ Ακίνητα Ανώνυμη Εταιρεία», η οποία τελεί υπό ειδική εκκαθάριση.

Το προσφερόμενο τίμημα για την απόκτηση του χαρτοφυλακίου ήταν 16,25 εκατ. ευρώ. Tα ακίνητα είναι επί του παρόντος εκμισθωμένα στον όμιλο Σκλαβενίτη. Σημειώνεται, πως η εταιρεία είχε αποκτήσει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων τον Δεκέμβριο του 2002 για περίπου 60 εκατ. ευρώ, ενώ το είχε διαθέσει τον Νοέμβριο του 2005, για περίπου 69 εκατ. ευρώ.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas