Τρίτη
17 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στη Grivalia Hospitality επενδύει η M&G investments

28 Ιουλίου 17 - RE+D magazine
Στη Grivalia Hospitality επενδύει η M&G investments

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Η GRIVALIA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ ανακοίνωσε την συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της ξενοδοχειακής πλατφόρμας Grivalia Hospitality S.A. με έδρα το Λουξεμβούργο, επενδυτικού σχήματος το οποίο διαχειρίζεται η διεθνής επενδυτική εταιρία M&G investments, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους €60.000.000 η οποία καλύφθηκε πλήρως από τον νέο επενδυτή.

 

Επισημαίνεται ότι η Grivalia Properties και η Eurolife ERB Life Insurance Company Α.Ε. (“Eurolife”) έχουν ήδη συνεισφέρει στην Εταιρία €60.000.000 συνολικά. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, το πλήρες μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας ανέρχεται πλέον σε €120.000.000 αποτελούμενο από 120εκ. μετοχές αξίας €1 η κάθε μία, εκ των οποίων, 25% ανήκουν στην Grivalia Properties, 25% στην Eurolife και 50% στον Νέο Επενδυτή. Διαχειριστής του νέου επενδυτικού σχήματος είναι η M&G Investment Management Limited με έδρα το Λονδίνο.

Κατά τους 6 τελευταίους μήνες, η Grivalia Hospitality έχει ξεκινήσει την επενδυτική της δραστηριότητα και μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Pearl Island Project στον Παναμά, όπως επίσης και την επιτυχή υποβολή προσφοράς για το ιστορικό ακίνητο Όλυμπος Νάουσα στην Θεσσαλονίκη.

Η M & G εταιρεία διαχείρισης επενδυτικών κεφαλαίων με έδρα το Λονδίνο για περισσότερα από 85 χρόνια διαθέτει γραφεία σε 16 χώρες. Σήμερα έχει υπό διαχείριση περί τα 296 δισ. ευρώ(Στις 31 Δεκεμβρίου 2016) προερχόμενα από ιδιώτες επενδυτές, μέλη συνταξιοδοτικών ταμείων και ασφαλιστικές εταιρείες

Τα νέα κεφάλαια θα επενδυθούν σε επιλεγμένα ακίνητα που έχει προσδιορίσει η Grivalia Hospitality, αξιοποιώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός. Ο κ.Γιώργος Χρυσικός, Διευθύνων Σύμβουλος της Grivalia Properties και Πρόεδρος της Grivalia Hospitality δήλωσε: «Ο Όμιλος της Grivalia έχει καταφέρει κατά τα τελευταία χρόνια να κερδίσει την εμπιστοσύνη Θεσμικών Επενδυτών υψηλής ποιότητας με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Ο Νέος Επενδυτής είναι ένας ιδανικός συμμέτοχος για την Grivalia και την Eurolife, που πέραν της φήμης και της δύναμης πυρός, ενδυναμώνει την όλη συνεργασία με την βαθιά του γνώση και κατανόηση των αγορών και των επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία.
Ευελπιστούμε να αναπτύξουμε μαζί αυτή την εταιρεία μέσω στοχευμένων εξαγορών κυρίως στην Ελλάδα, με όραμα την μεγιστοποίηση της αξίας για τους μετόχους μας, τους ανθρώπους μας και την κοινωνία».

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas