22 Απριλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Συμφωνία Πανγαία και Marriott για ξενοδοχείο στην Πάτρα

11 Ιουλίου 17 - RE+D magazine
Συμφωνία Πανγαία και Marriott για ξενοδοχείο στην Πάτρα

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Συμφωνία δικαιόχρησης (franchise) με την Marriott International υπέγραψε η Εθνική Πανγαία Α.Ε.Ε.Α.Π. για το ξενοδοχείο ιδιοκτησίας της στην Πάτρα.

 

Το ξενοδοχείο θα λειτουργεί υπό το εμπορικό σήμα Moxy Hotels της Marriott International. Τον Δεκέμβριο του 2016 η Πανγαία ανακοίνωσε την επέκταση των επενδυτικών της δραστηριοτήτων στον τομέα των ξενοδοχείων πόλης, έναν τομέα με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, μέσω της απόκτησης του εν λόγω ακινήτου στην Πάτρα.

Ο μισθωτής του ακινήτου είναι υπεύθυνος για την ανακατασκευή του και λειτουργία του ως ξενοδοχείο πόλης. Το «Moxy Hotels» είναι το νέο εμπορικό σήμα της Marriott International που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2014 με το άνοιγμα του Moxy Milan.

Τα Moxy Hotels είναι μπουτίκ ξενοδοχεία που απευθύνονται στον ταξιδιώτη της νέας γενιάς. Πρόκειται για ένα φρέσκο και πρωτοποριακό concept το οποίο συνδυάζει τον σύγχρονο, κομψό σχεδιασμό και τις φιλικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Με μοντέρνα δωμάτια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, φωτεινά και ζωντανά λόμπι και ζεστή, μοντέρνα εξυπηρέτηση, το Moxy στοχεύει να εκπλήξει τους ταξιδιώτες με μια προσεγμένη, συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πανγαία, κος Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι ένα ακίνητο της εταιρείας μας θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που θα λειτουργήσει υπό το εμπορικό σήμα της Moxy Hotels. Χαιρόμαστε που φέρνουμε στην Ελλάδα, και ειδικά στην Πάτρα, αυτό το πολύ καινοτόμο και κομψό ξενοδοχείο πόλης, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στα χαρακτηριστικά της Πάτρας, μια πόλη που προσελκύει ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών, όπως φοιτητές, επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής. Έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση με την Marriott International, την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία παγκοσμίως, και προσβλέπουμε στην περαιτέρω επέκταση αυτής της σχέσης στο εγγύς μέλλον.»

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas