Δευτέρα
19 Νοεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Γεννιέται το φιλόδοξο project "Next Tokyo 2045"

19 Φεβρουαρίου 16 | RE+D Magazine


Στοιχεία

Όνομα
Γεννιέται το φιλόδοξο project "Next Tokyo 2045"
 
Διεύθυνση:
Tokyo Bay
 
Συνολικό Εμβαδόν:
12.5 τ.χλμ.
 
Κατασκευή:
Next Tokyo 2045
 
Αρχιτεκτονικά:
KPF
 
Η εταιρεία Kohn Pedersen Fox με έδρα τις ΗΠΑ έχει οραματιστεί μια νέα πόλη στο Τόκιο, που περιλαμβάνει έναν ουρανοξύστη και άλλες υποδομές που θα είναι πλήρως προστατευμένες από φυσικές καταστροφές.

 

Το φιλόδοξο project ονομάζεται «Next Tokyo 2045» και είναι μια μικρή πόλη διαμορφωμένη ειδικά για να προστατεύεται από τις φυσικές καταστροφές. Η νέα μεγαλούπολη θα είναι προσαρμοσμένη στις κλιματικές αλλαγές και αναμένεται να «φιλοξενήσει» περίπου μισό εκατομμύριο κατοίκους.

Βασίζεται στο μοντέλο μιας «ελαστικής υποδομής» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας η οποία διατηρεί γραφεία σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Σαγκάη, Χόνγκ Κόνγκ, Σεούλ και Αμπου Ντάμπι.

Το σύστημα αυτό είναι εμπνευσμένο εν μέρει από ένα κεντρικό σχέδιο της δεκαετίας του ’60 του οραματιστή αρχιτέκτονα Kenzo Tange Metabolist το οποίο συνδέει την ακτή του Τόκιο με παράκτιες περιοχές. 

 
Το project αφορά σε μια νέα περιοχή 12,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων η οποία θα βρίσκεται στη θάλασσα μεταξύ των παράκτιων κοινοτήτων Kawasaki και Kisarazu οι οποίες βρίσκονται σε δυο αντίθετες πλευρές του κόλπου του Τόκιο. 

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas