Σάββατο
23 Ιανουαρίου 2021
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ReefLine το υποθαλάσσιο πάρκο με γλυπτά στο Μαϊάμι

04 Δεκεμβρίου 20 | RE+D Magazine


Στοιχεία

Όνομα
ReefLine το υποθαλάσσιο πάρκο με γλυπτά στο Μαϊάμι
 
Έτος Λειτουργίας:
2021
 
Αρχιτεκτονικά:
OMA
 
Το Μαϊάμι Μπιτς μπορεί να είναι γνωστό για την Art Deco αρχιτεκτονική του, αλλά το νεότερο αξιοθέατο της πόλης απαιτεί κολύμπι για να το απολαύσετε.

Σύντομα θα ξεκινήσει η κατασκευή ενός υποθαλάσσιου πάρκου επτά μιλίων με γλυπτά και εγκαταστάσεις που μπορούν να προσεγγιστούν μόνο με κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Το πρότζεκτ ReefLine, υλοποιείται από την αρχιτεκτονική εταιρεία OMA σε συνεργασία με θαλάσσιους βιολόγους, ερευνητές και μηχανικούς περιβάλλοντος και έχει σχεδιαστεί κυρίως για να ευαισθητοποιήσει για το πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει αυτό το τμήμα της Φλόριντα, καθώς οδηγεί σε αύξηση της στάθμης της θάλασσας και προκαλεί ζημιές σε κοραλλιογενείς υφάλους, αναφέρει το Matador Network.

«Το ReefLine θα παρέχει δομές για αποικίες κοραλλιών και σπόγγων βοηθώντας στην ενίσχυση της βιοποικιλότητας σε μια περιοχή που σήμερα είναι μια υποβρύχια έρημος από άμμο. Στο μέλλον, επιδιώκουμε τη μεταμόσχευση κοραλλιών από φυτώρια του προγράμματος Rescue-a-Reef του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι» ανέφερε η Ximena Caminos εκπρόσωπος της οικολογικής οργάνωσης BlueLab Preservation Society, επικεφαλής του πρότζεκτ.

Το ReefLine θα αποτελείται από γεωμετρικά στοιχεία από σκυρόδεμα που τοποθετηθούν σε βάθος έξι μέτρων κάτω από το νερό και θα ακολουθούν την τοπογραφία του βυθού.

 


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas