Τετάρτη
19 Ιουνίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Σε "πράσινα" γραφεία μεταμορφώνεται το St.John's Terminal

03 Οκτωβρίου 18 | RE+D Magazine


Στοιχεία

Όνομα
Σε "πράσινα" γραφεία μεταμορφώνεται το St.John's Terminal
 
Συνολικό Εμβαδόν:
12,077
 
Έτος Λειτουργίας:
2022
 
Developer:
Oxford Properties Group
 
Αρχιτεκτονικά:
COOKFOX Architects
 
Χρήση:
Γραφεία
 
Τα σχέδιά της για την μετατροπή του St. John’s Terminal στο West Village σε «πράσινο» συγκρότημα γραφείων αποκάλυψε πρόσφατα η εταιρεία Oxford Properties Group.

Η εταιρεία είχε πάρει το νότιο τμήμα του σταθμού από τους εταίρους της Westbrook Partners και Atlas Capital έναντι $700 εκατ. το περασμένο φθινόπωρο και αρχικά ήθελε να προχωρήσει σε μια οικιστική ανάπτυξη η οποία θα περιελάμβανε και ένα ξενοδοχείο, όμως τελικά αποφάσισε να δημιουργήσει ένα συγκρότημα γραφείων.

Το έργο θα ξεπερνά τα 1,3 εκατ. τετραγωνικά πόδια και θα εκτείνεται σε 12 ορόφους. Η εταιρεία προσέλαβε την COOKFOX Architects για να σχεδιάσει το συγκρότημα γραφείων και να ενσωματώσει πολλούς χώρους πρασίνου εντός και εκτός κτιρίου συμπεριλαμβανομένης μιας βεράντας «βγαλμένη από την φύση» στον τελευταίο όροφο.

Στην πρώτη φάση ανάπτυξης του έργου θα αφαιρεθεί τμήμα του υφιστάμενου κτιρίου που καλύπτει την οδό West Houston στην βόρεια πλευρά του τερματικού σταθμού.

Η κατασκευή του κτιρίου γραφείων θα ξεκινήσει το β’ τρίμηνο του 2019 και η πρώτοι ενοικιαστές εκτιμάται ότι θα μπούν μέσα στο 2022.

 

 

 

 


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas