Σάββατο
26 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

«Σούζα τ' αλογάκι» των μεγάλων έργων στη Λάρισα

03 Αυγούστου 17 - RE+D magazine
«Σούζα τ' αλογάκι» των μεγάλων έργων στη Λάρισα

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΑΡΧΙΚΟΝ Α.Ε.

Developer - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Γιάννης Διαμαντόπουλος

Πρόεδρος ΑΡΧΙΚΟΝ ΑΕ
Με τη δημοπράτηση και του έργου της ανακατασκευής της οδού Νικηφόρου Μανδηλαρά ολοκληρώθηκε ο κύκλος των δημοπρασιών που αφορούν μία σειρά έργων τα οποία θα αλλάξουν άρδην την εικόνα της πόλης.


Πλέον μεγάλα έργα όπως η Μεγάλου Αλεξάνδρου, η Ηπείρου και η Μανδηλαρά βρίσκονται στο στάδιο του τελικού ελέγχου ώστε να «πέσουν» οι τελικές υπογραφές και εντός του Φθινοπώρου να ξεκινήσουν οι εργολαβίες.
Λίγο πιο πίσω χρονικά αναμένεται να πάει για διαδικαστικούς λόγους η ανάπλαση της οδού Βενιζέλου καθώς το συγκεκριμένο έργο αναμένεται να προκηρυχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Να σημειωθεί τέλος πως σε ότι αφορά την κατασκευή των πέντε νέων κόμβων (Φαρσάλων με Ηρώων Πολυτεχνείου, Λαγού με Ηρώων Πολυτεχνείου, Αγιάς με Πολυτεχνείου, Σαρίμβεη με Καρδίτσης και Θεοφράστου με Φαρσάλων) αναμένεται να συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, μετά τον Δεκαπενταύγουστο. 
Ήδη πάντως στελέχη της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» βρέθηκαν προ ημερών στη Λάρισα και είχαν μία πρώτη συζήτηση με τις υπηρεσίες του δήμου για το ενδεχόμενο ανάληψης του έργου στο κομμάτι τις τεχνικής διαχείρισης.

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas