Παρασκευή
20 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Αύξηση των σιδηροδρομικών επενδύσεων στην Κίνα

27 Ιουλίου 17 - RE+D magazine
Αύξηση των σιδηροδρομικών επενδύσεων στην Κίνα

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Οι σιδηροδρομικές επενδύσεις στην Κίνα αυξήθηκαν κατά 1,9% στο πρώτο εξάμηνο του 2017 και διαμορφώθηκαν στα 312,5 δις. γιουάν (περίπου $45 δισ.), σύμφωνα με την κινεζική κρατική σιδηροδρομική εταιρεία China Railway Corporation.

 

«Οι επενδύσεις αναμένεται να φθάσουν σε νέο υψηλό επίπεδο για το σύνολο του έτους, καθώς οι κατασκευές στο δεύτερο εξάμηνο θα αυξηθούν με τα νέα έργα που θα υλοποιούνται», δήλωσε ο Γουάνγκ Μενγκσού της Κινεζικής Μηχανολογικής Ακαδημίας.

Η πρόοδος 27 μεγάλων έργων, μεταξύ των οποίων η επιβατική γραμμή Πεκίνου -Σενγιάνγκ και η γραμμή υψηλής ταχύτητας Χανγκτσόου - Χουανγκσάν είναι σύμφωνη με τον προγραμματισμό, ανακοίνωσε η CRC.

Περισσότερες γραμμές θα ξεκινήσουν στο δεύτερο εξάμηνο, μεταξύ των οποίων και η γραμμή υψηλής ταχύτητας μεταξύ της Ανκίνγκ και της Τζιουτζιάνγ καθώς και η γραμμή Χουανγκγκάνγκ-Χουανγκμέι στις ανατολικές και νότιες επαρχίες.

Ο Γουάνγκ πιστεύει ότι οι συνολικές επενδύσεις φέτος θα περάσουν τα €801,5 δισ. του 2016, καθώς τόσο η κεντρική όσο και οι τοπικές κυβερνήσεις ενεργοποιούνται στον κλάδο.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas