Παρασκευή
19 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Δίνουν $4,5 δισ. και ξαναφτιάχνουν το οδικό δίκτυο στη Βρετανία

14 Μαΐου 18 - RE+D magazine
Δίνουν  $4,5 δισ. και ξαναφτιάχνουν το οδικό δίκτυο στη Βρετανία

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Το φιλόδοξο πρόγραμμα αποκατάστασης οδικών δικτύων της Βρετανίας ύψους $4,5 δισ. ανακοίνωσε η Highways England, το κυβερνητικό όργανο που είναι υπεύθυνο για την συντήρηση των δρόμων σε όλη τη χώρα.

 

Όπως είπαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας, το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε βάθος τετραετίας με 11 κατασκευαστικές εταιρίες να έχουν αναλάβει τις εργασίες που χωρίζονται σε έξι γεωγραφικές περιοχές.

Οι 11 εργολάβοι που επιλέχθηκαν είναι οι εξής: Aggregate Industries UK, Breedon Bow Highways, Cemex Construction Services, Colas, Eurovia Infrastructure, FM Conway, Galliford Try Infrastructure, Hanson Contracting, Huyton Asphalt, Tarmac Trading και Toppesfield. Ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, Nick Harris υπογράμμισε ότι «γνωρίζουμε πως οι οδηγοί θέλουν καλούς, ποιοτικούς και ασφαλείς δρόμους.

Γι αυτό το λόγο από το 2015 δημιουργήθηκε η Highways England, η οποία ανέλαβε την αποκατάσταση πάνω από 4.400 χλμ αυτοκινητόδρομων».

Οι εργασίες θα χωριστούν σε μεγάλα έργα αξίας άνω των $1,36 εκατ. και μικρότερα projects. Σύμφωνα με την AMA Research, η ευρύτερη αγορά συντήρησης αυτοκινητοδρόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέρχεται σε περισσότερα από $13,6 δισ. ετησίως, γεγονός που αποτελεί σημαντικό μέρος των δαπανών για υποδομές της χώρας.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas