Παρασκευή
25 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Κατασκευάζεται δίκτυο ύδρευσης στα Κύθηρα

13 Ιουλίου 17 - RE+D magazine
Κατασκευάζεται δίκτυο ύδρευσης στα Κύθηρα

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Την χρηματοδότηση με το ποσό των 3.100.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την κατασκευή δικτύου ύδρευσης στην αναπτυσσόμενη τουριστική περιοχή Αγ. Παλαγία Κυθήρων, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Σκοπός του έργου, υπογράμμισε στην εισήγησή του ο αντιπεριφερειαρχης Νήσων, Παναγιώτης Χατζηπέρος είναι η κάλυψη των αναγκών ύδρευσης του οικισμού Αγία Πελαγία που βρίσκεται στο βορειοανατολικό παραλιακό άκρο των Κυθήρων και «παρουσιάζει ραγδαία τουριστική ανάπτυξη, σε βάθος τεσσαρακονταετίας».

Η υπάρχουσα υποδομή, διευκρίνισε, παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα τους θερινούς μήνες, ενώ σημαντικό μέρος των αγωγών διέρχεται δια μέσου των νέων οικοδομικών τετραγώνων.

Η κατασκευή του δικτύου θα γίνει σύμφωνα με το ρυμοτομικό σχέδιο του οικισμού και περιλαμβάνει: Κατασκευή δεξαμενών, αγωγών ισοσταθμίσεως, αντλιοστασίου στη δεξαμενή της υδροληψίας, εσωτερικού δικτύου, συνολικού μήκους αγωγών 28 χλμ, 177 φρεατίων δικλείδων για την ομαλή λειτουργία του δικτύου και 16 φρεατίων καθαρισμού, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες και εργασίες αυτοματισμού δικτύου καθώς και τοποθέτηση 54 πυροσβεστικών κρουνών για αντιμετώπιση πυρκαγιών.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas