Τετάρτη
25 Απριλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Με $200 εκατ. αναβαθμίζονται οι Κινεζικές υποδομές ηλεκτρονικού εμπορίου

11 Ιουλίου 17 - RE+D magazine
Με $200 εκατ. αναβαθμίζονται οι Κινεζικές υποδομές ηλεκτρονικού εμπορίου

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους με την κινεζική εταιρία ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba προκειμένου να αυξήσουν τις δαπάνες για τις υποδομές ηλεκτρονικού εμπορίου στις μη αστικές περιοχές της Κίνας.

 

Συνολικά $200 εκατ. θα διατεθούν από τα Ηνωμένα Έθνη για την κατασκευή υποδομών ηλεκτρονικού εμπορίου σε μη αστικές περιοχές στις επαρχίες Νινγκσιά, Σιτσουάν και Σαανσί, δήλωσε η Λάκσμι Πούρι, αναπληρώτρια εκτελεστική διευθύντρια στην υπηρεσία του ΟΗΕ για τις γυναίκες (UN Women). 

Το Rural Taobao, (σ.σ. το πρόγραμμα που προσφέρει η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Taobao στις αγροτικές περιοχές) παρέχει μια πολύ καλή πλατφόρμα προκειμένου οι γυναίκες στα χωριά της Κίνας να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και να εξασφαλίσουν τα προς το ζην πουλώντας διαδικτυακά προϊόντα, δήλωσε η Πούρι στο Παγκόσμιο Συνέδριο για τις Γυναίκες και την Επιχειρηματικότητα για το 2017, που ξεκίνησε χθες στην Χανγκτζόου.

Το Rural Taobao είναι μια φιλόδοξη προσπάθεια από την Alibaba να καταστήσει τους εκατοντάδες εκατομμύρια κατοίκους της κινεζικής περιφέρειας αγοραστές και πωλητές μέσω διαδικτύου. Τονίζει επίσης τις δυνατότητες που έχει το ηλεκτρονικό εμπόριο να τροφοδοτήσει την οικονομική δραστηριότητα και να εξαλείψει τη φτώχεια στις φτωχότερες και κυρίως αγροτικές περιοχές της χώρας.

Μέχρι στιγμής, στην Κίνα έχουν συσταθεί πάνω από 30.000 «χωριά Taobao» και το 45% των διαδικτυακών επιχειρήσεων ανήκουν σε γυναίκες.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas