Παρασκευή
19 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο της Daikin Hellas στη Θεσ/νίκη

16 Μαΐου 18 - RE+D magazine
Σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο της Daikin Hellas στη Θεσ/νίκη

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Το σύγχρονο εκπαιδευτικό της κέντρο στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε η Daikin Hellas, στο πλαίσιο της συνεχούς επένδυσης που κάνει για την εκπαίδευση των επαγγελματιών του χώρου.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης του Βελγίου Luc Liebaut, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Chairman της Daikin Europe Frans Hoorelbeke, καθώς και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της πόλης.

Στη σύντομη ομιλία του, ο Πρέσβης του Βελγίου αναφέρθηκε στην παρουσία της Daikin στην Ελλάδα: «Η εταιρεία παρέμεινε στη χώρα, ενίσχυσε τις εμπορικές της δραστηριότητες στην Ελλάδα και συνέχισε να πιστεύει στη χώρα. Τα σημερινά εγκαίνια του εκπαιδευτικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη αντανακλούν την εμπιστοσύνη της εταιρείας στην Ελλάδα. Αντανακλούν, επίσης, την πάγια πεποίθησή της ότι είναι σημαντικό να βρίσκεσαι κοντά στους πελάτες σου και τους τοπικούς αντιπροσώπους, μίας περιοχής με ξεχωριστή και υπερήφανη ταυτότητα».

Με τη σειρά του, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, χαιρέτισε την επένδυση της Daikin Hellas αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, επικροτώ την απόφαση της Daikin Hellas να επενδύσει στην περιοχή μας. Με την ευχή αυτή, η επένδυση να είναι η αρχή περισσότερων επενδύσεων από την πλευρά της μητρικής εταιρείας. Είναι διαρκής επιδίωξή μας ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να μετατραπεί η Θεσσαλονίκη σε επιχειρηματικό κόμβο των Βαλκανίων και βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό της επιχειρηματικής κοινότητας, για να υλοποιήσουμε μαζί αυτό το όραμα».

Στη δέσμευση της Daikin Hellas για συνεχή εξέλιξη και γνώση αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Daikin Hellas Ηλίας Κατσούλης: «Tα εγκαίνια του πρότυπου εκπαιδευτικού κέντρου Daikin Academy στη Θεσσαλονίκη είναι ένα σημαντικό ορόσημο της μακροχρόνιας πορείας της Daikin Hellas στη χώρα μας. Η Θεσσαλονίκη αποτελεί για εμάς ένα κομβικό σημείο στον επενδυτικό και εμπορικό μας χάρτη, που θα λειτουργήσει σαν πόλος συγκέντρωσης των συνεργατών και αντιπροσώπων μας στη Βόρεια Ελλάδα. Η σχέση μας, άλλωστε, μαζί τους είναι το μυστικό της επιτυχίας μας όλα αυτά τα χρόνια. Στη Daikin, πιστεύουμε ότι μόνο με ευελιξία και συνεχή επένδυση στη γνώση, μπορούμε να παραμείνουμε στην κορυφή. Ακριβώς, όπως και οι συσκευές μας, επιδεικνύουμε σαν εταιρεία μία ευελιξία παντός καιρού και επιχειρηματικού κλίματος».

Ήδη, στο αντίστοιχο εκπαιδευτικό κέντρο στο Μαρούσι, που εγκαινίασε πρόσφατα η εταιρεία, έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 300 επαγγελματίες, από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι σήμερα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Daikin αποτελεί την επιλογή των ειδικών, διεθνώς, για ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού, θέρμανσης και επαγγελματικής ψύξης.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas